Srpski mediji

'Ivi Josipoviću važnija Atifete Jahjaga od Tomislava Nikolića'

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
'Ivi Josipoviću važnija Atifete Jahjaga od Tomislava Nikolića'
06.09.2013.
u 10:34
– Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović najavio je da će jednom u listopadu posjetiti Beograd, gdje će razgovarati s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Do tada ima obveze.
Pogledaj originalni članak

U srpskim političkim krugovima može se čuti nezadovoljstvo što je hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću, kako piše agencija Beta, a prenose mediji u Srbiji, važnija kosovska predsjednica Atifete Jahjaga od srpskog predsjednika Tomislava Nikolića.

– Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović najavio je da će jednom u listopadu posjetiti Beograd, gdje će razgovarati s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Do tada ima obveze. Primjerice, danas počinje službeni posjet Kosovu na poziv predsjednice tzv. Kosova Atifete Jahjage – piše Beta s dozom cinizma, ali i političke nekorektnosti. Ova agencija nastavlja kako će Josipoviću biti priređen doček uz najviše državne počasti, a nakon toga će se susresti s predsjednicom Kosova Atifete Jahjaga, premijerom Thaçijem, predsjednikom kosovske skupštine, a razgovarat će i s međunarodnim predstavnicima na Kosovu

>>Dačić: Smijenit ćemo vođe Srba koji se protive politici Beograda

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.