Gradsko vijeće

Ivo Baldasar: Između Debeljaka i Šegvića ima osobnih tenzija

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Ivo Baldasar: Između Debeljaka i Šegvića ima osobnih tenzija
29.10.2013.
u 09:32
Koliko sam ja vidio, posla ima i škver ima budućnost, rekao je gradonačelnik Splita
Pogledaj originalni članak

Sjednica Gradskog vijeća Splita počela je izvještajem gradonačelnika Ive Baldasara o situaciji u Brodosplitu, što je zatražio Luka Podrug (HČSP).

- Žao mi je, ali moram reći da je u škveru došlo do raslojavanja radnika. Bilo je naguravanja i svađe između radnika kada su nahrupili u upravnu zgradu. U jednom momentu sindikalist Zvonko Šegvić završio je na podu. Nije bilo tuče ni intervencije policije - rekao je Baldasar i nastavio s konstatacijom kako je vlasnik škvera Tomislav Debeljak smatrao da su radnici ugrozili njegova prava i onih koji su željeli raditi te je suspendirao 254 radnika.

- Naknadno je razgovarao sa svim suspendiranim radnicima i danas ih 23 ne mogu u škver. Daljnji postupak je na pravnim službama sindikata i škvera. Koliko sam ja vidio, posla ima i škver ima budućnost. Ima i osobnih tenzija između Debeljaka i Šegvića, svi su to vidjeli koji su bili tamo. Vidjet ćemo kako će završiti ovih 23 radnika - rekao je Baldasar i poručio kako će i dalje voditi računa o događajima u brodogradilištu.

>> Zvonko Šegvić - kauboj koji je poveo škverane u poraz

>> Debeljak: Bit će otkaza, ali 
i kaznenih prijava

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.