vraćeni iza rešetaka

Iz zatvora u Osijeku pobjegla dvojica zatvorenika, policija ih brzo uhvatila

Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL
Iz zatvora u Osijeku pobjegla dvojica zatvorenika, policija ih brzo uhvatila
13.07.2022.
u 11:14
Drugi je ovo bijeg iz osječkog zatvora tek nešto više od mjesec dana.
Pogledaj originalni članak

Dvojica zatvorenika pobjegla su iz zatvora u Osijeku. Oko 10,30 sati uhitila ih je policija i pravosudni policajci zajedno, te su ih vratili u zatvor. Policija je kako su rekli za Večernji list dojavu o bijegu dobila u 10.05. 

- U Zatvoru u Osijeku u srijedu je zabilježen pokušaj bijega dvojice zatvorenika, stranih državljana. Zatvorenici su vraćeni u zatvor. Sve okolnosti pokušaja bijega se utvrđuju - izvijestili su kratko iz Ministarstva pravosuđa i uprave.

Drugi je ovo bijeg iz osječkog zatvora tek nešto više od mjesec dana. Tada je 17-godišnjak, koji je bio u istražnom zatvoru u Osijeku, preskočio nekoliko metara visoku betonsku ogradu zatvorskog dvorišta, na čijem je vrhu još i bodljikava žica. Zatvor je, inače, u samom središtu grada, neposredno preko puta glavne osječke tržnice.

Ministarstvo pravosuđa proteklog je tjedna, nadalje, izvijestilo i kako je 33-godišnji srbijanski državljanin, koji je bio u istražnom zatvoru i čekao izručenje Italiji, pobjegao prilikom povratka s ročišta na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GL
glištun
11:14 13.07.2022.

Bježati od sigurnog prebivališta s tri obroka dnevno, besplatnom zdravstvenom zaštitom u ova nesigurna vremena!?!?

ZP
Zabranjen pristup
10:59 13.07.2022.

Jesu kolege iz stranke?