Beli – Samo jako

Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji

Foto: Screenshot Youtube
ljubiša preletačević beli
25.04.2016.
u 14:38
Ispred liste koja je zamišljena kao parodija političkog sustava bila je samo lista izbornog pobjednika Aleksandra Vučića
Pogledaj originalni članak

Lista predvođena izmišljenim likom Ljubišom Preletačevićem Belim na jučerašnjim je izborima u Srbiji osvojila drugo mjesto u beogradskoj općini Mladenovac. 

Kako prenosi B92, ispred njih je bila samo lista izbornog pobjednika Aleksandra Vučića. Lista Beli – Samo jako, zamišljena kao parodija političkog sustava, tako će imati 13 odbornika.

Na svojoj Facebook-stranici sinoć su objavili da je Mladenovac osvjetlao obraz poražene Srbije.

– Idemo dalje, do pobjede građana nad politikantima i trulim partijima. Vidimo se! Beli & građani osvajaju ovaj grad! Samo jako" – poručili su.

 

>> Vučić uvjerljivo pobijedio: Karamarko mi nije čestitao, a možda i jest

>> Potvrđena izborna pobjeda naprednjaka, prag prešlo šest stranaka i koalicija

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

PE
peugeot
16:32 25.04.2016.

Nema muskardina k'o Srba i Dalmatinaca - nigdje ! Radi ovakvih Zagrepcanke vratolomnom brzinom jure prema Beogradu jer znaju da ih ceka ovakav muskardin "u bijelom, na bijelom konju". (Zasto brises, frajeru jedan, ljudi su vec procitali i plusevi samo pljuste ?!

PE
peugeot
16:48 25.04.2016.

A gdje se to "izgubi" onih 6:0 za mene, s palcem gore, u prethodnom mom postu, iste sadrzine? Svasta, u "profesionalnom radu" administratora "Vecernjaka!

DU
Deleted user
21:33 25.04.2016.

Joj kak bi bilo lepo da se u Hrvatskoj nađe neki klaun i pobjedi na izborima domoljube i sdp. A prva odluka u parlametnu bi mu bila oduzimanje plaća i penzija svim lažnim braniteljom bivšim saborskim zastupnicima udbašima i partizanima zabrana isplate plaća direktorima propalih državnih firmi itd. . Mislim da bi sve pogođene skupne prosvedovale do sudnjeg dana vičući alah u akbar.