Croatia Summit 2011.

J. Kosor: Okvir za parlamentarne izbore je do kraja godine

Foto: Pixsell
J. Kosor: Okvir za parlamentarne izbore je do kraja godine
09.07.2011.
u 18:23
Dvodnevno okupljanje čelnika zamalja regije započelo je jučer, a u subotu se govorilo o sigurnosnoj situaciji u svjetlu nedavnih ustanaka u južnome Sredozemlju, poticanju ulaganja i pitanju širenja Europske unije.
Pogledaj originalni članak

- Ovir za parlamentarne izbore je do kraja godine - odgovorila je kratko na novinarsko pitanje premijerka Jadranka Kosor na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom završetka šestog po redu Croatia summita 2011. održanog u Dubrovniku.

Dvodnevno okupljanje čelnika zamalja regije započelo je jučer, a u  subotu se govorilo o sigurnosnoj situaciji u svjetlu nedavnih ustanaka u južnome Sredozemlju, poticanju ulaganja i pitanju širenja Europske unije.

U svom završnom govoru premijerka Kosor je pozvala sudionike da se i iduće godine pridruže skupu, te je izrazila zadovoljstvo.

- Želja nam je da ovaj sastanak postane stalno mjesto okupljanja za razmjenu mišljenja. Nadam se da će se neke od ideja afirmirati i izvan ovog prostora - kazala je Kosor.

Istaknula je i važnost dugoročnog strateškog planiranja te ponovila da Hrvatska i dalje podržava zemlje jugoistočne Europe na njihovu putu prema EU.

 - Hrvatska i dalje podržava zemlje regije da razviju odnose s Europskom unijom i NATO-om, a hrvatsko članstvo u EU otvara novo poglavlje u odnosima u regiji, gdje Hrvatska može biti primjer ostalim zemljama kako dinamizirati integracijske procese - zaključila je premijerka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
19:13 09.07.2011.

. ..##########....Sinko moj, tko je vidio na ludu ovcu staviti zvono...########## . To mi je moja pokojna baba sto puta rekla...... .

OB
-obrisani-
18:45 09.07.2011.

. .....Kakva beskarakterna mizerija! . Jedino cega je vrijedna je prezira i sažaljenja. Sve što je postigla, postigla je dijametralno suprotno i od onoga za što se navodno i verbalno zalagala i baš usprkos \"pameti\" \"zdravom razumu\" i \"cistoj logici\". Tuka nema pojma da je znanstveno dokazano da stvari nikada nisu onakve kakvima se cine na prvi pogled. Zato, pouzdanje u \"pamet\" je katastrofalan promašaj, koji proizvodi strašne posljedice. \"Zdrav razum\" je nešto što u globalnom svijetu više apsolutno ništa ne znaci ni kao pojam ni kao sadržaj pojma. A njime se u pravilu služi vecina mamlaza. Neškolovanih, neodgojenih, bahatih, bezobraznih idiota, uvjerenih da je njihova \"pamet\" veca i vrijednija od drugih. Da li je to moguce? . Nije. To je samo izraz prezira prema drugima, drugacijima i ja bih rekao: . ..nebrazovana društvena opasnost. .

OB
-obrisani-
21:33 09.07.2011.

@charles, ako je tebi dosta, nama koji smo birali ovu vlast nije dosta. i šta sad?! kad tvoji pobijede, onda raspisujte izbore kad vi hoćete. sada će biti kako mi hoćemo! tome služi demokracija, ako nisi znao! no vi ste skloni državnim udarima i izazivanjima umjetnih kriza, pa samo stvarate kaos i anarhiju u hrvatskoj! muka vam što niste više u jugi!