Kestenijada

J. Kosor: Sanader je prošlost, vidjet ćete u srijedu

Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Kosor (1)
24.10.2010.
u 13:29
Ako je borba protiv korupcije nedemokratski proces onda jasno da neki žele da se zaustavi, aludirala je J. Kosor na Sanadera.
Pogledaj originalni članak

– Ako je borba protiv korupcije nedemokratski proces, onda je jasno da neki žele da se zaustavi – komentirala je Jadranka Kosor, jasno aludirajući na izjavu Ive Sanadera da se vratio u politiku zbog nedemokratskih procesa. Premijerka je s vrhom HDZ-a jučer posjetila tradicionalnu jesensku priredbu “Kestenijada s HDZ-om” na zagrebačkom Bundeku, na kojoj su se besplatno dijelile kobasice, kesteni, kuhano vino...

“Imam važnijih stvari”
Uz premijerku, štandove na Bundeku i raspjevana folklorna društva posjetili su i Vladimir Šeks, Andrija Hebrang, Gordan Jandroković, Radovan Fuchs, Jasen Mesić....

– Nemam namjeru svaki dan govoriti o povratku nekoga tko je otišao. Imam važnijih stvari. Ivo Sanader otišao je u trenutku goleme krize i nikome od nas nije ništa objasnio – završila je Kosor priču o Sanaderu. Najavila je da je u srijedu rasprava o povjerenju njoj te da je to akt kojim se želi destabilizirati Vlada i HDZ, ali da se to neće dogoditi.

– Vidjet ćete rasplet događaja u srijedu. Situacija u HDZ-u je odlična, stabilna smo stranka i imamo većinu u parlamentu – rekla je premijerka.

Podrška Slovenije
– Mi u HDZ-u ponašamo se tako da nam je interes Hrvatske ispred svega. Osnovna su nam tri cilja završetak pregovora za ulazak u EU, borba protiv krize i borba protiv korupcije – kazala je J. Kosor. Sastanak sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom premijerka je samo kratko prokomentirala.

– Imamo podršku Slovenije za ulazak u EU. Iščekujemo studeni i zatvaranje još triju poglavlja pregovora – rekla je premijerka. Problem Ljubljanske banke, dodala je, rješava se preko Basela.

– Hej, što ćete napraviti od Sanadera u Saboru? Napravite od njega paprikaš! – dobacio je jedan od okupljenih građana Vladimiru Šeksu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 248

ZA
zara76
01:26 25.10.2010.

primjetio sam na stranicama komentara jednu lošu pojavu;a to je da sami komentatori gutaju dielove riječi i teksta kada se referiraju ona određenu temu.Siromasi su u velikomu strahu od duha Dr. Ive pa pišu kao da su u špilji pod petrolejkom.

Avatar max19mpm
max19mpm
22:02 28.10.2010.

jel netko mozda gled a Z 1 ?

OB
-obrisani-
16:02 24.10.2010.

A tko bi htio ista s pokvarenjakom i glupanom???Samo si dobio besplatnu dijagnozu...