Ostojić o Josipoviću:

'Ja ću moći reći – sretan put, ali to je bilo zaista nepotrebno'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
'Ja ću moći reći – sretan put, ali to je bilo zaista nepotrebno'
19.02.2015.
u 19:20
– Ako si netko na takav način gradi neki svoj novi put, O. K. – rekao je Ostojić o postupku Ive Josipovića
Pogledaj originalni članak

– Mislim da je to bilo nepotrebno, svatko bira svoj put – kazao je ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade, SDP-ovac Ranko Ostojić, u intervjuu za Media Servis o jučerašnjoj izjavi Ive Josipovića da se neće vratiti u stranku da bi "statirao politici koja nije dobra".

Josipović je naglasio da SDP nije sklon reformama koje je on predlagao i da zbog toga povratak nema smisla.

– Pet godina biti sa SDP-om, biti sa strankom, biti kandidat, ulijevati povjerenje ljudima koji su birači i na neki način okrenuti leđa na kraju mandata i tek sada shvatiti eventualno neke razloge – mislim da je bilo nepotrebno – kazao je Ostojić te dodao da je sve to skupa "jedna završena priča".

"Ja ću moći reći sretan put"

Smatra da je postojala prilika da se "nastavi dalje" jer je Josipović kao kandidat SDP-a i koalicije dobio "golemi broj glasova" te da je ovaj Josipovićev postupak zbunio mnoge birače.

– Ako si netko na takav način gradi neki svoj novi put, O. K. Ja ću moći reći sretan put, sve je to u redu, ali mislim da je bilo zaista nepotrebno – zaključio je Ostojić.

"Žao mi je"

Ministar i SDP-ovac Gordan Maras u RTL-u Danas nije želio komentirati jučerašnju izjavu Ive Josipovića o SDP-ovoj lošoj politici. – Mogu samo reći da mi je bila čast biti član kluba zastupnika i član stranke s Ivom Josipovićem, meni je žao što se ta priča ovako završila – kazao je Maras te dodao da je Josipovića očekivao u SDP-u.

>>'Nema smisla da ulazim u SDP kako bih statirao politici koja nije dobra'

>>'Josipović me neugodno iznenadio'. Pusić: Svi trebaju smiriti strasti!

>>Nitko od saborskih zastupnika ne želi u Josipovićev 'treći put'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

FR
Franciskoo
20:21 19.02.2015.

Zanimljivo mi je kako se ovaj Ostojić razbahatio nakon što je zavladao pnuskok-om i uhljebio u MUP preko 2.500 svojih ljudi. Zanimljivo kako se baš on našao komentirati Josipovića i baš od svih ministara, mediji njegove poruke prenose, imam osjećaj da Ostojić svojim izjavama šalje Josipoviću poruku da se ne zafrkava, ipak Ranko ima komunistički mentalni sklop, a on voli zloupotrebljavati represivni aparat, nadzirati, prisluškivati čak i svoje, tko zna što Ranko zna o Ivi.

DU
Deleted user
19:54 19.02.2015.

Sad će Josipović završit kao Francisković.. ne valja se zamjerit Ostojiću...

MA
marionete
20:03 19.02.2015.

Valjda ga sada Milanović neće baciti u remetinec