skup u bjelovaru

'Ja vam kažem nakon kiše dolazi sunce, sunce će doći u nedjelju'

Foto: Damir Spehar/PIXSEL
skup u bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSEL
skup u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSEL
skup u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSEL
skup u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSEL
skup u Bjelovaru (1)
17.05.2013.
u 21:30
- Imamo veliku priliku da po prvi puta župan i gradonačelnica ne budu kao rogovi u vreći i vjerujem da ćemo skupa raditi na poboljšanju kvalitete života kako u Bjelovaru tako i u županiji - kazao je Vedran Babić, SDP-ov kandidat za župana
Pogledaj originalni članak

- Unatoč ovom lošem vremenu mi nismo i nećemo odustati jer "Bjelovar je bitan" i za Bjelovar ćemo raditi 1461 dan - poručila je Vanja Posavac, SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu na večerašnjem završnom skupu koalicije SDP-a, HSLS-a i HSS u središtu Bjelovara.

Okupljenim članovima i simpatizerima poručila je da više ne želi govoriti o programu jer je puno toga već rečeno u kampanji te da je večeras vrijeme samo za druženje i zabavu.

-Izađite u nedjelju na izbore i birajte, a ja sam uvjerena da će Bjelovar nakon 19. svibnja biti drugačiji i bolji - zaključila je Posavac. Skupu se obratio i Vedran Babić, SDP-ov kandidat za župana ponovivši poruku da nema odustajanja unatoč lošem vremenu.

-Ja vam kažem nakon kiše dolazi sunce, sunce će doći u nedjelju. Očekujem pobjedu i u Bjelovaru i u županiji. Imamo veliku priliku da po prvi puta župan i gradonačelnica ne budu kao rogovi u vreći i vjerujem da ćemo skupa raditi na poboljšanju kvalitete života kako u Bjelovaru tako i u županiji - kazao je Babić zaključivši obraćanje pozivom građanima da u nedjelju neizostavno izađu na izbore. Predstavljanjem zajedničke liste i svih kandidata završio je oficijelni dio programa, nakon čega je nastavljen onaj zabavni u kojem su za dobro raspoloženje bili zaduženi članovi glazbenog sastava "Parobrod".

>> Bjelovarski korzo zašarenili s 400 žuto-crvenih balona

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.