Bivša premijerka

Jadranka Kosor: Neobično je da se Petrov odmah odlučio na izbacivanje Prgometa

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Prgomet i Petrov
Foto: screenshot HRT
Kosor
12.11.2015.
u 23:25
Na pitanje očekuje li prijevremene izbore kazala je da je ''sve moguće'', a komentirala je i najnovije događaje u Savskoj 66.
Pogledaj originalni članak

Bivša premijerka Jadranka Kosor gostujući u HRT-ovom Dnevniku 3 o Mostu je kazala kako nitko nije očekivao pa ni članovi Mosta da će dobiti toliko mandata.

– U središtu pozornosti sada je lov, trgovina. To je nešto uobičajeno u politici. Legitimno se razgovara sa svima kako bi se ulovilo 76 mandata, rekla je Kosor.

Dodala je kako je njoj neobično da se Božo Petrov odmah odlučio na izbacivanje Drage Prgometa iz Mosta.

Prgomet nije razgovarao s nekim tko je osumnjičen ili osuđen za kriminal, razgovarao je s aktualnim premijerom. Svatko tko dobije mandat, naravno da želi participirati u vlasti.To je normalno. Nijednu promjenu ne možeš provesti u državi ako ne sudjeluješ u vlasti. Jedina prava točka gdje je moć i novac jest Vlada – rekla je Kosor.

Na pitanje očekuje li prijevremene izbore, kazala je da je ''sve moguće'', a komentirala je i najnovije događaje u Savskoj 66. Naime, ministar branitelja Predrag Matić danas je izjavio da je zbog novih uvreda i prijetnji prosvjednicima iz šatora ispred Ministarstva branitelja isključio struju, nakon čega je Đuro Glogoški, jedan od vođa prosvjeda, ustvrdio kako odluka o isključivanju struje prosvjedničkom šatoru nije bila Matićeva već Milanovićeva.

– Ušli smo u tjedan kada se približavamo 18. studenome, danu sjećanja na Vukovar i pozivam sve branitelje da u miru i tišini dočekamo taj dan – rekla je Kosor, inače i bivša ministrica branitelja.

Govorila je i o svojoj političkoj budućnosti, odnosno o tome što će dalje nakon što na izborima nije uspjela osvojiti mandat.

– Život ide dalje. U politici je puno izazova, tko zna što nosi sutra – zaključila je Kosor.

>> Glogoški: Struja u šatoru isključena je po nalogu Milanovića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 127

DU
Deleted user
23:29 12.11.2015.

Jadranka Kosor kaže:"Neobično je da se Petrov odmah odlučio na izbacivanje Prgometa"...Za nju koja je prevejana, lukava prevrtljiva i profesionalna političarka, to je neobično, ali za Božu Petrova, koji je u politiku ušao pošteno i za više ciljeve, a ne za uhljeb svoje zadnjice i rođaka, to je pitanje časti i date riječi.

FU
furest
23:23 12.11.2015.

Trebao je cekati valjda Da prgomet odvede Most u Milanovicev zagrljaj

Avatar bat 555
bat 555
23:27 12.11.2015.

Jaca ne plaći. Bila si mi draga al sad se vidi da ti je ego povrijeđen.