kvaliteta mesa

Jadranka Kosor u mesnoj aferi vjeruje ministru Čobankoviću

Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
kosor (1)
12.09.2010.
u 14:47
Zagovaram stav da se, ako treba pokrene i inspekcijski tsunami, ali ponavljam vjerujem ministru da nema nepravilnosti. U svakom slučaju tu priču treba zatvoriti – istaknula je premijerka.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Premijerka Jadranka Kosor za posjeta 18. međunarodnog stočarskog i gospodarskog sajma u Gudovcu među ostalim se osvrnula i na aktualnu mesnu aferu.

- Po tom smo pitanju imali široku raspravu, ali i sastanak užeg kabineta. U ovom slučaju vjerujem ministru Petru Čobankoviću i zagovaram stav da se, ako treba pokrene i inspekcijski tsunami, ali ponavljam vjerujem ministru da nema nepravilnosti. U svakom slučaju tu priču treba zatvoriti – istaknula je premijerka Kosor, dodajući kako ne želi komentirati najavljene sudske tužbe, jer za to postoje mjerodavne institucije.

U osvrtu pak na Gudovački sajam, zadovoljna je viđenim, a ponudu je komentirala zaključkom da i u teškim recesijskim trenucima ima ljudi koji znaju dobro raditi i biti uzor ostalima u opstanku na tržištu.

Dodala je kako će Vlada i ministarstvo i nadalje posebnu skrb voditi o poljoprivredi, a kao dokaz je navela i zadnji iznos od preko pola milijarde kuna, koliko će biti ubrizgano za poticaje i naknadu šteta.

- U poljoprivrednoj proizvodnji, kao i turizmu još ima mnogo neiskorištenih potencijala, stoga ćemo ubuduće posebno raditi na tim segmentima. Okrećemo novu stranicu, prije svega ulaskom u EU, kada će značajna sredstva biti usmjerena u poljoprivredu – napominje J. Kosor, a koja će gudovački sajam pamtiti i po pokušaju vožnje zglobnog traktora, te daru župana Miroslava Čačije koji joj je poklonio najdraži ukrasni predmet, broš.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

UK
Ugo Kajvez
16:03 12.09.2010.

Da, da, ... moglo bi se reč .. \"Kome više vjerujete, .. meni ili svojim očima\"? ....

OB
-obrisani-
17:13 12.09.2010.

Znaju li ijedan sajam i feštu promašiti ?

MO
momak23
10:09 13.09.2010.

Vjerujem ministru Čobankoviću,jedan od rijetkih poštenih..