šef sabora

Jandrokovićeva kći usred štrajka riješila predmet na sudu. Sabor: On nema nikakve veze s tim

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Jandrokovićeva kći usred štrajka riješila predmet na sudu. Sabor: On nema nikakve veze s tim
19.07.2023.
u 10:07
Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje, poručili su iz Ureda predsjednika Sabora
Pogledaj originalni članak

Iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića oglasili su se oko napisa u medijim da je njegova kći navodno uspjela ostvariti upis založenog prava na nekretnini u vrijeme dok traje štrajk u pravosuđu, o čemu je izvijestio N1.

"Vezano uz današnji tekst objavljen na portalu N1, iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora priopćavamo sljedeće: Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje", poručili su iz Ureda predsjednika Sabora. 

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

RE
REYAM
10:43 19.07.2023.

Slučajno je došla na red.

ĆO
Ćovijek
10:38 19.07.2023.

Naravno da nema. Netko je uopće pomislio da ima?

FR
FranjoTT
11:22 19.07.2023.

Čestitke i Banožiću jer je uspio upisati svoj APN na sudu koji je u štrajku za nas smrtnike. Naime jesu li za ovo ginuli naši očevi da Fuchs ide u bolnicu na kavu preko reda, da si Banožić sam dodijeli stan na koji nema pravo, da dobije APN unatoč što ima nekoliko nekretnina u vlasništvu, da mala Jandrokovička studentica preko veze dobije APN......sviđa li vam se HDZ?