neutraliziraju miris

Japanci izumili gaće u kojima slobodno možete puštati vjetrove

Foto: 'Marin Tironi/24sata'
Japanci izumili gaće u kojima slobodno možete puštati vjetrove
12.11.2012.
u 16:26
Japanska tvrtka izumila je specijalne gaćice koje apsorbiraju i brzo uklanjaju neugodne mirise te u kojima puštanje vjetrova više nije tako neželjena tjelesna potreba
Pogledaj originalni članak

Novi izum iz Japana oduševit će mnoge kojima svakodnevna nadutost zadaje velike probleme na radom mjestu i u društvu. Njima bi u pomoć mogle priskočiti specijalne gaćice koje apsorbiraju i brzo uklanjaju neugodne mirise i u kojima puštanje vjetrova više nije tako neželjena tjelesna potreba. Piše o tome News.com koji navodi da je fascinantni komad donjeg rublja usavršila i proizvela tekstilna kompanija Sieren.

– Na razvoju modela radili smo nekoliko godina, a prvotno samo ga namijenili onima kojima je potrebna medicinska skrb i pomoć poput bolesnika ili umirovljenika. Iznenadili smo se kad su naš proizvod sve više počeli kupovati obični ljudi – kazala je glasnogovornica kompanije Nami Joshida koja je i otkrila tajnu njihova proizvoda koji je preko noći postao hit na tržištu. Naime, čudotvorne gaćice načinjene su od tekstilnih vlakana ''podržanih'' keramičkim česticama koje pomažu ukloniti neželjene mirise, a koje je tvrtka, nakon uspjeha s gaćicama, sada počela koristiti i u proizvodnji ostalih artikala. Cilj im je tržište pokoriti i čarapama protiv smrada te majicama koje apsorbiraju miris znoja ispod pazuha.

>>VIDEO Japanci izmislili WC školjku koja brani jedanaesterce!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZI
ziva_istina
20:14 12.11.2012.

I posto su im te prdigace?

RA
raspad
16:53 12.11.2012.

Mi takvih problema sa vjetrovima nemamo

MI
mickeyzg
17:09 12.11.2012.

A prigušuju li te gaćice i zvuk?