Izolirano selo

Jarminčani ljutiti: Postali smo taoci prosvjednika!

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
jarmina (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
jarmina (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
jarmina (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
jarmina (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
jarmina (1)
15.03.2011.
u 18:53
Neki dan nisu htjeli pustiti Hitnu pomoć u kojoj su bili Klarica Marić i Vinko Uskok pa se vozač morao s prosvjednicima svađati da ih propuste. Ne znam kako bih ja reagirao... – kaže Đuro Horvat
Pogledaj originalni članak

Kad biste prošetali Jarminom, ne biste naišli ni na jednog Jarminčanina koji nije ljutit na prosvjednike jer smo postali “slijepo crijevo” i taoci prosvjednika. Njihov prosvjed mi najviše osjetimo jer smo sada prometno izolirani i ako želimo u Vinkovce moramo ići okolnom cestom koja je puna prašine, a kada je kiša i blata. Ta cesta nije bila blokirana ni u ratu, a sada se našao netko da je blokira i stvara nam probleme – ogorčen je načelnik Jarmine Andrija Draganić pokazujući službeni automobil prekriven prašinom jer jedina je veza s Vinkovcima prašnjavi makadamski put.

Općinsko je vijeće od policije zatražilo ukidanje blokade upozoravajući da bi moglo doći i do sukoba Jarminčana s prosvjednicima. Do sada nije bilo sukoba, no velike su napetosti s obje strane.

– Neki dan nisu htjeli pustiti Hitnu pomoć u kojoj su bili Klarica Marić i Vinko Uskok pa se vozač morao s prosvjednicima svađati da ih propuste. Ne znam kako bih ja reagirao... – kaže Đuro Horvat, a poljoprivrednik Dragutin Haban odobrava prosvjed, no ne i blokadu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JI
jimbeam
19:58 15.03.2011.

Možda da im Jarmina isplati poticaje pa će se maknut

UN
unbekant
05:21 16.03.2011.

ovaj Andrija Draganic,je sigurno HDZ clan,samo oni iz HDZ su u strahu od mirnih prosvjeda seljaka,jer steti njegovoj Jaci i vladajucoj eliti.