Nova lica

Jašinski za župana. Za Grad će se boriti Marinović

Foto: 'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
Jašinski za župana. Za Grad će se boriti Marinović
18.01.2013.
u 12:56
Nećemo dozvoliti pad broja radnih mjesta i plaća. Moramo prednjačiti u ekologiji i u korištenju novih izvora energije – poručili su
Pogledaj originalni članak

Karlovac i Karlovačka županija moraju iskoristiti sve resurse. U ekologiji i korištenju novih izvora energije moramo biti najnapredniji. Karlovačka županija mora biti solarna županija – smatra Jurica Jašinski, kandidat HSP-a za karlovačkog župana.

Jašinski je vlasnik jedne od najvećih farmi u Karlovačkoj županiji.

 – Nećemo dozvoliti pad broja radnih mjesta i plaća, nego jedino podizanje – poručuje Jašinski, koji smatra da se premalo vodi brige o resursima, prirodnim ljepotama i velikim i neobrađenim poljoprivrednim površinama.

Pravnik, publicist i umirovljeni brigadir HV-a Marinko Marinović od Karlovca želi učiniti snažan grad.

 – Stranku prava oduvijek su krasili domoljublje, intelektualizam i poduzetništvo, odnosno srce, um i rad. To smo spremni dati Karlovcu – poručuje Marinović i najavljuje da će program rada objaviti na internetskim stranicama karlovačkih pravaša.

 Dodaje da će HSP osnovati izborni stožer koji će činiti mladi i priznati stručnjaci.

 – Cilj nam je u ova četiri mjeseca oblikovati lokalnu vladu u sjeni, znači istaknuti pojedince kao alternativu današnjim dužnosnicima i pročelnicima – poručuje Marinović, dodajući da je prihvatljivo mijenjati i pročelnike, iako se oni ne određuju izborima.

 Predsjednik HSP-a Karlovac Dražen Bogović najavljuje osnivanje novih podružnica.

 – Konsolidirao sam stranku, stalno dobivamo nove članove. S obzirom na kvalitetu naših kandidata, kandidati lijeve i desne koalicije mogu slobodno odustati od utrke – poručuje u šali predsjednik HSP-a Karlovac Dražen Bogović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.