OLIVER ANTIĆ:

'Javnost će biti prilično iznenađena sadržajem Titova sefa'

Foto: Jens Wolf/DPA/PIXSELL
'Javnost će biti prilično iznenađena sadržajem Titova sefa'
06.05.2013.
u 21:51
Posao ide sporo jer ima na tisuće predmeta, a među njima i onih koji nisu dobro zavedeni, kaže Antić
Pogledaj originalni članak

Beogradske Večernje novosti doznaju od Olivera Antića, predsjednika tročlanog povjerenstva koje je otvorilo \"Titov sef\" kako popis predmeta iz doma Brozovih nakon smrti Josipa Broza, još nije sačinjen pa zato i nije objavljen javnosti.

- Posao ide sporo jer ima na tisuće predmeta, a među njima i onih koji nisu dobro zavedeni. Primjerice, novčići, kod kojih je jako važan datum izdavanja, jer od toga ovisi njihova numizmatička vrijednost. A neki su pogrešno popisani u vrijeme kada je komisija Predsjedništva SFRJ sastavljala popis. Zato je važno da svaki predmet bude identificiran. Kada budemo izašli s konačnim sadržajem sefa, javnost će biti prilično iznenađena - kaže zagonetno Antić za Novosti i moli nasljednike i javnost na još malo strpljenja kada su do sada \"čekali 33 godine\".

>> Titov duh za lažni bijeg u doba kad je bilo bolje

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.