dan žena u slatini

Jedan karanfil, jedan glas, no ipak sretan Vam dan žena

Foto: Maja Šantoši
slatina,dan zena (1)
Foto: Maja Šantoši
slatina,dan zena (1)
Foto: Maja Šantoši
slatina,dan zena (1)
Foto: Maja Šantoši
slatina,dan zena (1)
08.03.2013.
u 15:20
Među najpopularnijim i najposjećenijima, je bio onaj od SDP-a gdje je u ime stranke karanfile dijelio Slobodna Perić, kandidat za slatinskog gradonačelnika.
Pogledaj originalni članak

Danas ste u šetnji slatinskim Trgom Svetog Josipa mogli dobiti proljetni jaglac,nekoliko karanfila i pokoju ružu, i sve to samo zato što ste žena.Stranački suparnici su na nekoliko štandova dijelili cvijeće ženama povodom Međunarodnog dana žena. Među najpopularnijim i najposjećenijima, je bio onaj od SDP-a gdje je u ime stranke karanfile dijelio Slobodna Perić, kandidat za slatinskog gradonačelnika. Tek nekoliko metara dalje, mogli ste na dar dobiti jaglac koji su vam nesebično darivali članovi stranke HSS-a, koji su uz smijeh i veselje isto tako mamili prolaznike.

Nije danas bilo odviše riječi o stranačkim programima i planovima, već je glavna zadaća bila gestom iskazati ženama zahvalnost i poštovanje, no ipak su neki podsjetili, na upit građanki da li mogu dobiti koji karanfil više, da je ipak jedan glas moguće i na izborima dati, pa je tako moguće i tek jedan, ali vrijedan karanfil dobiti povodom Međunarodnog dana žena.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.