Drama u Turskoj

Jedan ubijen, sedam ozlijeđenih u napadu na izborni stožer

Foto: Youtube Screenshot
Turska,napad
27.01.2014.
u 10:02
Nakon napada u četvrti Esenyurt u kojoj živi većinom kurdsko stanovništvo, policija je privela šest osumnjičenika
Pogledaj originalni članak

Jedna osoba ubijena je, a sedam ih je ranjeno u napadu koji se u nedjelju navečer dogodio nakon što je otvoren izborni stožer nacionalističke stranke u Istanbulu. Poginuo je glasnogovornik stranke Nacionalistička akcija (MHP), treće po broju zastupnika u turskom parlamentu, piše The News.

Nakon napada u četvrti Esenyurt u kojoj živi većinom kurdsko stanovništvo, policija je privela šest osumnjičenika. Čelnik napadnute stranke Celal Adan za napad je optužio Radničku stranku Kurdistana (PKK) jer su njihovi članovi prosvjedovali uoči otvorenja izbornog ureda.

>>Istanbul - duh Europe i Azije

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

XA
xaron
14:24 27.01.2014.

Ovo je valjda taj duh Europe koji vlada u Istanbulu ( prema članku u ovom istom VL ) .