splitski HDZ

Jerko Rošin: Primitivnim činom mi je zapriječeno da biram

Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Jerko Rošin: Primitivnim činom mi je zapriječeno da biram
16.04.2012.
u 23:06
Rošin vjeruje da se izborom novog vodstva stvaraju uvjeti za sređivanje lošeg stanja u gradskoj organizaciji
Pogledaj originalni članak

Želeći doprinijeti normalizaciji odnosa u splitskom HDZ-u neću osporavati legalnost provedenih izbora, bez obzira što mi je tim primitivnim činom zapriječeno da biram i budem biran – stoji u priopćenju Jerka Rošina koji je komentirao unutarstranačke izbore u splitskom HDZ-u.

Kaže kako vjeruje da se izborom novog vodstva stvaraju uvjeti za sređivanje lošeg stanja u gradskoj organizaciji, koja je dosad, ističe Rošin, provođena sasvim nevjerodostojnom i destruktivnom politikom prof. dr. sc. Dujomira Marasovića.

– Nadam se da će nova vodstva HDZ-a na svim razinama u RH pokrenuti procese kojima će se stranci vratiti zadnjih godina poljuljani ugled i ponovno omogućiti predvodnička uloga u budućem održivom razvoju naše domovine – zaključuje Rošin.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JO
joso
08:09 17.04.2012.

Uprknuće je naša sudba

DU
Deleted user
06:50 17.04.2012.

nisi se dobrom uprknuo ovaj put seljacino

OB
-obrisani-
23:54 16.04.2012.

I tako je Milanović skriven u mišoj rupi, Čačić glumi jazavca pred mađarskim sudom, Linić diže poreze, zove ulagače i pokušava obrlatiti američke bankare, a Jovanović preko noći, izbacujući s prljavom vodicom i dijete, pokušava ispraviti krivu Drinu. I tako ćemo 2013. godine s Balkana otići u Europsku Uniju, ali s pjesmom na usnama… «Balkane moj, Balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj!»