Krenula na put

Jeste li ih vidjeli? Mladić i djevojka nestali iz Splita

Foto: nestali.hr
Foto: nestali.hr
Foto: nestali.hr
Tina Smoljo
11.11.2022.
u 18:07
Tina Smoljo krenula je u Nizozemsku, a zatim joj se izgubio svaki trag. Riječ je o 22-godišnjoj djevojci, visokoj 165 cm. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga.
Pogledaj originalni članak

Tina Smoljo, 22- godišnja Splićanka krenula je nedavno u Nizozemsku, a nakon toga joj se izgubio svaki trag. Obitelj moli sve koji možda nešto znaju o djevojci da se jave. Tvrde da je posljednji put viđena na graničnom prijelazu u Sloveniji u crnom BMW-u splitskih registarskih oznaka i da je kranula na put za Nizozemsku, javlja Dalmacija Danas.

Tina je visoka 165 centimetara, a ima 22 godine. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga. Istaknuto je kako je s kućne adrese krenula na putovanje

Također iz Splita nestao je 22-godišnji Tonino Raić. Visok je između 175 i 180 centimetara i ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka nosio je crni donji dio trenirke i crno-crvenu majicu.

Dalmatinski portal piše kako društvenim mrežama kruže neslužbene informacije da su ovo dvoje mladih možda negdje zajedno. Čini se kako se poznaju i kako su bliski jer na Instagramu imaju i zajedničke fotografije, no policija nije ništa potvrdila.

'U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr', stoji na stranici Nestali.hr.

Video: Sudar osobnog automobila i hitne pomoći

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RE
realisticki
13:37 11.11.2022.

U članku ste nekoliko puta napisali nepovezanu rečenicu: Tina je visoka 165 centimetara, zatim joj se izgubio svaki trag. Korektan pravopis u VL-u nitko ne kontreolira, ali neka netko u svojim komentarima napiše nešto protiv vlade RH, Plenkovića, EU, Ukrine ili naših prekooceanskog partnera, onda se komentar ne objavljuje i ako sadržajem nitko nikoga ne vjeđa, samo se iznose osobni pogledi i mišljene o izvjesnim situacijama i događajima.

NO
nori
12:57 12.11.2022.

Otmica vanzemaljaca

RE
realisticki
06:36 12.11.2022.

Izmjenili ste sadržaj članka, ili bolje rečeno moj kmentar ste brebacili na novi članak. Razumije da je osveta slatka, ali redakcija jednoga tiska bi ipak trebala biti krektna u svom postupanju.