NA DESTINACIJAMA ZA PARTIJE

Jesu li pretjerali: Španjolci uvode 'crne liste', turistima će ograničavati broj pića?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Jesu li pretjerali: Španjolci uvode 'crne liste', turistima će ograničavati broj pića?
18.10.2023.
u 10:31
Direktor turizma Balearskih otoka Jaume Bauza potvrdio je da će se novi propisi "uskoro" primjenjivati na nekim područjima
Pogledaj originalni članak

Regionalne vlade Balearskih otoka u Španjolskoj razmatraju stvaranje crne liste pijanih turista koji krše pravila ponašanja ovih popularnih destinacija. Među onima koji razmatraju novu mjeru nalaze se poznata odredišta za partijanje - Mallorca i Ibiza.

Predviđa se kako bi najgore mogli proći britanski i njemački turisti, koji prednjače po neugodnim pijanstvima i neprimjerenom ponašanju u turističkim odredištima, piše Fenix magazin

Direktor turizma Balearskih otoka Jaume Bauza potvrdio je da će se novi propisi "uskoro" primjenjivati na nekim područjima poput Magalufa i zapadnog dijela San Antonija na Ibizi. Turisti će prema novim odredbama biti kažnjeni visokom novčanom kaznom ili protjerani iz hotela.

Razmatra se i ograničavanje gostiju u all inclusive odmaralištima na šest alkoholnih pića dnevno, no trenutno se ne zna hoće li i taj prijedlog biti uključen u nova pravila za turiste.

VIDEO U gotovo nemogućim uvjetima iz broda nasukanog kod Lopara spašeno 38 turista 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.