PROMJENA NA VRHU

Josip Jagušt izabran za predsjednika uprave Petrokemije

Foto: Rudolf Krznarić
Josip Jagušt izabran za predsjednika uprave Petrokemije
07.05.2010.
u 19:32
Nadzorni odbor obaviješten je kako će u roku od dvadeset dana Petrokemiju posjetiti predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sa suradnicima.
Pogledaj originalni članak

Nadzorni odbor Petrokemije d. d. na svojoj je večerašnjoj sjednici za novog predsjednika uprave tvrtke jednoglasno izabrao Josipa Jagušta, diplomiranog inženjera strojarstva, koji je već obavljao ovu dužnost od 1999. do 2001. godine. 

Riječ je o čovjeku koji je za Petrokemiju vezan cijeli život i koji je jedna od najjačih osoba u ovom biznisu. Kad smo ga predložili, najvažniji kriterij kojim smo se rukovodili bila je njegova stručnost, istaknuo je predsjednik Nadzornog odbora Željko Klaus.

Josip Jagušt imenovan je na mandat od četiri godine te je u svom nastupnom govoru bio vrlo kratak.

- Kad su me nazvali ljudi iz Petrokemije i pitali mogu li pomoći, nisam mnogo razmišljao. Previše sam sebe uložio u ovu tvrtku da bi mi bilo svejedno što će biti s njom, kazao je.

Nadzorni odbor obaviješten je kako će u roku od dvadeset dana Petrokemiju posjetiti predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sa suradnicima te da će tom prilikom biti riječi o rješavanju gorućih problema tvrtke, a to je prije svih opskrba plinom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.