Srdačno se pozdravili

Josip Leko: SDP će živjeti i bez Slavka Linića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Josip Leko: SDP će živjeti i bez Slavka Linića
05.06.2014.
u 10:52
- Stranka će živjeti, to vam moram reći, ali nemojte me sada navoditi da špekuliram, jer ne bi bilo primjereno da utječem na članove Glavnog odbora – kazao je Leko.
Pogledaj originalni članak

SDP će živjeti i bez Slavka Linića, vjeruje predsjednik Sabora, ali i Glavnog odbora SDP-a Josip Leko koji se ipak jutros na saborskim hodnicima srdačno pozdravio sa stranačkim kolegom.

- Stranka će živjeti, to vam moram reći, ali nemojte me sada navoditi da špekuliram, jer ne bi bilo primjereno da utječem na članove Glavnog odbora – kazao je Leko uoči subotnje sjednice Glavnog odbora na kojoj bi se trebalo glasati o izbacivanju Slavka Linića iz stranke.

"Vjerujem da Glavni odbor SDP-a ima snage da razmišlja o budućnosti"

- Očekujem od Glavnog odbora da o svim pitanjima i svim temama vezanim za stranku i politiku stranke razmatra na temelju činjenica, dobrog promišljanja i dobrih inicijativa. Mislim da Glavni odbor mora preuzeti odgovornost tako da gleda u budućnost stranke i u budućnost Hrvatske, da se rukovodi činjenicama koje su poznate ili da čeka da se činjenice utvrde. Vjerujem da Glavni odbor SDP-a ima snage da, neću reći bude vidovit, nego da razmišlja o budućnosti – tvrdi Leko te dodaje da ga "zanimaju stajališta svih tijela i institucija koje moraju ili žele ili trebaju raščistiti stvari".

Leko nije želio detaljno objasniti proceduru prema kojoj će Glavni odbor SDP-a odlučivati o Linićevom isključivanju iz stranke, već je rekao da će raditi po stranačkom statutu.

>>Linić: Milanović je pokazao svoje pravo lice, obračun, dijeljenje stranke, spletkarenje

>>Otkrivamo što su SDP-ovci govorili na sjednici Predsjedništva

>>Linića ispituju u Saboru: Tko ga je i zašto pratio?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:02 05.06.2014.

Kako su samo odbacili, do jučer, najboljeg druga... Tako će uskoro i Milanovića...

Avatar tituš
tituš
11:04 05.06.2014.

Najbolje izbacite iz partije Komadinu, Obersnela, Piculu, Bernadića, Ostojića, Lovrić Merzel, Sabu, Baldasara, pa oni ako ne završe u prdekani imaju potencijal jači od ostatka i mogli bi prijeći izborni prag, što se za ostatak partije ne će moći reći ...

DU
Deleted user
11:12 05.06.2014.

tlrebali bi izbaciti svu ovu senilnu gerijatriju !