Poplave u regiji

Josipović: Moramo razmisliti o zajedničkom projektu regulacije Save

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Josipović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Josipović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Josipović
20.05.2014.
u 11:44
Josipović je zahvalio žiteljima Zadarske županije i cijele Hrvatske na solidarnosti sa stradalima
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović tijekom posjeta Zadarskoj županiji istaknuo je da je šteta u Slavoniji od poplava velika, ali da je materijalna šteta manji problem u odnosu na stradanja ljudi i izgubljene živote. Zahvaljuje žiteljima Zadarske županije i cijele Hrvatske na solidarnosti sa stradalima, a upitan kako komentira navode da se provodi istraga zbog popuštanja nasipa u Slavoniji rekao je kako treba vidjeti o čemu se radi, ali da sve informacije koje se puštaju u javnost trebaju biti provjerene.

- Dezinformacije su ozbiljna prijetnja oporavku, spašavanju i saniranju šteta, rekao je Ivo Josipović dodajući da je razgovarao sa predsjednicima Slovenije, BiH i Srbije po pitanju zajedničkog problema poplava u četiri države.

- Mislim da je jako bitno razmisliti o jednom zajedničkom projektu regulacije Save, rekao je predsjednik Josipović.

>> UŽIVO Stanje i dalje teško, u Drenovce nadire voda, evakuirali mještane iz Strošinaca!

>> Traže se radnici za obnovu poplavljenih krajeva, minimalna plaća 3.536 kn!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:12 20.05.2014.

Još bih dodao....predsjedniče "regije" , projekt regulacije Save postoji još iz vremena TVOJE voljene države...Koliko ste novaca utukli u kojekakva "članstva", dali kojekakvim "udrugama", zamračili u kojekakvim "fondovima", vi i vama slični kvazipolitičari, interesni karijeristi koji gledate isključivo sebe i vlastitu ideologiju ste mogli na svakom kilometru save sagraditi po jednu hidroelektranu, oteretni kanal, ustavu, nasip ili branu.....nemojte nam sada pričati o još jednom "regionalnom projektu" promašeni političaru - predsjedniče "regije"

CR
crni7777
12:14 20.05.2014.

Može li jedna istraga o slanju pumpi i kamiona te spec. za izvlačenje u srbiju za vrijeme kad Slavonija tone??'

KA
Kabulkowski
12:26 20.05.2014.

Tragedija nas veže, tragedija na rastavlja, ha Josipoviću? Vrati se ti od kuda si i došao, gori su ti tekstovi od srpskih pevaljki.