Josipović:

'Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
'Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa'
27.01.2014.
u 21:13
Josipović je upozorio kako u Hrvatskoj postoji određeni mentalni otpor stranim investicijama
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović naglasio je, gostujući u emisiji Hrvatskog radija S predsjednikom uz kavu, kako je nužno napraviti reformu mirovinskog i zdravstvenog sustava te regionalne samouprave, o čemu treba postojati konsenzus. Pozvao je sve političare i sve stranke da pristupe problemu gospodarstva.

- Smognimo snage i nađimo zajednički jezik oko te tri reforme - pozvao je Josipović.

Govoreći o problemu privlačenja investicija, Josipović je upozorio kako u Hrvatskoj postoji određeni mentalni otpor stranim investicijama.

- Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa, već zato da napravi dobar posao za sebe, a mi se moramo potruditi da taj posao bude - kroz plaćanje poreza, razvoj, izvoz, zapošljavanje - i dobar posao za nas - rekao je Josipović.

>> 'Projekti vrijedni 56,9 mil. eura na čekanju, a ministri se obrušavaju na poduzetnike'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

Avatar "orIando"
"orIando"
21:24 27.01.2014.

Josipović: Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Izgleda da se ova lignja počela takmičiti s Milanovićem da se vidi tko je veća budala.

CA
cactus
21:33 27.01.2014.

Nije odavno spominjao svoju pravednost jer od nje nema ništa, a sad budale birajte ga još jednom kako bi mogao na vaš račun sviruckati klavir po balkanu.

DO
dostatoga
21:35 27.01.2014.

da, najbolje jos da kapitalisti hrane komuniste... cirkusant ovaj prezidente