zameo ih snijeg

Josipović: Nikada nisam vidio toliko snijega kao na Jahorini!

Foto: AFP/PIXSELL
Josipović: Nikada nisam vidio toliko snijega kao na Jahorini!
Autori mf/VLM, IČ/VLM
04.02.2012.
u 13:25
Oba predsjednika su zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja na prometnicama u BiH ostali na Jahorini i nakon završetka jučerašnjeg trilateralnog sastanka
Pogledaj originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović otputovao je danas s Jahorine, dok je predsjednik Srbije Boris Tadić još na Jahorini, gdje je jučer održan trilateralni sastanak lidera regije, potvrđeno je agenciji Srna što prenose mnogi mediji u Srbiji.

- Pratnju predsjednika Josipovića preuzeo je MUP Kantona Sarajevo, dok je predsjednik Tadić još na Jahorini - izjavio je Srni načelnik Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Zoran Renovica, ali nije pojasnio zbog čega je Tadić još uvijek na Jahorini.

Oba predsjednika su zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja na prometnicama u BiH ostali na Jahorini i nakon završetka jučerašnjeg trilateralnog sastanka. Josipović je danas trebalo posjetiti Tuzlu i održati javno predavanje "Hrvatska vanjska politika - kako biti dobar susjed", ali je ono odgođeno.

Kasno navečer, predsjednik Josipović svoju "avanturu" spomenuo je i na Facebooku.

– Nikada nisam vidio toliko snijega kao na Jahorini! Ipak, snijeg nije omeo povratak kući. Razgovori s predsjednicima BiH i Srbije su bili uspješni i nadam se da su korak naprijed u odnosima naših država – napisao je predsjednik na svom profilu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 155

GS
glasovi_staklene_boce
15:42 04.02.2012.

Najgora vlada u Hrvatskoj je vlada kukurikavaca. Što prije ode bit će bolje.

OB
-obrisani-
15:42 04.02.2012.

: :::Do tada narod neka pati jer ga vode lopovi. ...ha ha ....izgleda, jos nisi primjetio..da su HDZ-ofce popusili na izborima... .

OB
-obrisani-
10:11 05.02.2012.

Razrada plana 22 - kako se što bolje uvući agresorima u pakšu