moguća nasljednica?

Josipović: Sve najbolje o Kolindi Grabar-Kitarović

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Josipović: Sve najbolje o Kolindi Grabar-Kitarović
14.09.2012.
u 16:08
Dobro je što je Vlada pokrenula proces ratifikacije sporazuma Tuđman – Izetbegović jer taj sporazum ne može vječno stajati ni na nebu ni na zemlji, kazao je Josipović
Pogledaj originalni članak

– Dobro je što je Vlada pokrenula proces ratifikacije sporazuma Tuđman – Izetbegović jer taj sporazum ne može vječno stajati ni na nebu ni na zemlji. Sabor mora konačno dati svoj pravorijek – izjavio je predsjednik Ivo Josipović u petak u Splitu, na otvaranju nove zgrade Medicinskog fakulteta. Dodao je da je riječ o vrlo osjetljivom pitanju, politički emotivnom pa taj postupak mora biti popraćen jasnim obrazloženjima zašto se predlaže i zašto je dobar za Hrvatsku.

>>Josipović: Hrvatska i BiH moraju početi rješavati probleme

– Treba razjasniti pravne aspekte poput onoga je li to područje bilo u sastavu bivše SR Hrvatske kada se osamostalila od Jugoslavije i to je ključno pitanje – poručio je Josipović. Zamoljen da komentira moguću kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović na mjesto predsjednika RH, rekao je: 

– Ja ne bih o kandidatima, mogu reći samo sve najbolje o gospođi Grabar-Kitarović.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

OB
-obrisani-
19:22 14.09.2012.

Postovani! 14.09.2012. u 17:45h arjavas je napisao/la: guten tag , koliko je znano taj sporazum su potpisali Tuđman i Izetbegović * Ako su ga doticni potpisali, zasto ga onda ponovo potpisivai?????? Lijep pozdrav!

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:32 14.09.2012.

Kolinda je trebala biti nova predsjednica HDZ...........i tek bi onda mogli razgovarati o nekakvim promjenama u toj stranci.Moju podršku ima u svakom slučaju.

OB
-obrisani-
19:18 14.09.2012.

Postovani! Dobro je što je Vlada pokrenula proces ratifikacije sporazuma Tuđman – Izetbegović jer taj sporazum ne može vječno stajati ni na nebu ni na zemlji, kazao je Josipović * Kad nemamo drugih vaznih problema koji se moraju rjesiti,;-)))) Oh da;-)))) to je stvarno jako vazno za boljitak gradjana. Lijep pozdrav!