PREDSJEDNIK U RIJECI

Josipović umirivao skeptike: Bit će nam bolje u EU, vidjet ćete

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Josipović na riječkom Korzu (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Josipović na riječkom Korzu (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Josipović na riječkom Korzu (1)
19.05.2011.
u 15:27
Riječani su s predsjednikom počeli razgovor o ulasku u EU rekavši da nas u EU ne čeka ništa dobroga
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović danas je u Rijeci posjetio pastoralni centar baptističke crkve, a potom prošetao Korzom i u središtu grada popio kavu s gradonačelnikom Vojkom Obersnelom, njegovim zamjenikom Željkom Jovanovićem i građanima.

Na Korzu, s kojega danas poslijepodne starta 38. Croatia rally 2011. čiji je predsjednik počasni pokrovitelj, kratko je razgovarao i s našim najboljim automobilistom Nikom Pulićem, lanjskim pobjednikom Croatia rallyja Lucom Rossettijem i predsjednikom organizacijskog odbora natjecanja Morenom Luketićem.

Da je u Rijeci predsjednik drag gost, potvrdili su brojni Riječani koji su ga pozdravljali, poželjeli se s njim slikati i razmijeniti pokoju riječ, no bilo je i onih koji su s predsjednikom začeli razgovor o Hrvatskoj u EU izražavajući stajalište da nas u EU ne čeka ništa dobroga, već samo gore nego je sada. na što je Josipović odgovorio:
– Bit će nam bolje, vidjet ćete.

U nastavku posjeta Rijeci predsjednik je u kampusu na Trsatu nazočio proslavi Dana Sveučilišta i svečanoj podjeli priznanja. Obraćajući se profesorima i studentima pohvalio je riječko Sveučilište zbog iznimnih rezultata u posljednjih nekoliko godina rekavši da je na dobrom glasu u regiji. Naglašavajući važnost visokog obrazovanja i znanosti Josipović je kazao da Hrvatska ima premalo novca da bi broj visokoobrazovanih bio onoliki koliki želimo te je kao formulu za uspjeh na tom polju ponudio povezanost znanosti i visokog obrazovanja s gospodarstvom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 96

UK
Ugo Kajvez
19:05 19.05.2011.

Sram te bilo Josipoviću !!!!!!!! ............. obmanjuješ demagogijom narod i građane hrvtaske ..................................

TJ
TataEU-Janez
22:03 20.05.2011.

hrvatska 8 Geistiger Tiefflieger!

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:14 19.05.2011.

Pa biti će im bolje,to je već sada sigurno a i osigurali su se i Josipović i njegova elita kao i vlada RH. Nažalost za sve one ćija je plaća ispod 2 000 eura,može se reći da su : Na*****