Tomislav Karamarko

'Kad dođem u Vukovar, osjećam se kao da ulazim u crkvu'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Kad dođem u Vukovar, osjećam se kao da ulazim u crkvu'
17.11.2013.
u 20:21
Tijekom obraćanja novinarima još jednom je rekao je da je vladajuća koalicija Hrvatsku dovela u bezizlazno stanje i da proizvodi samo afere
Pogledaj originalni članak

- Svi oni animoziteti koji postoje neka se stave u drugi plan i ostave za prekosutra ili neki drugi dan. Možemo ratovati, možemo pričati o ćirilici u Vukovaru, ali sutra moramo biti dostojanstveni. Sutra će se svi domoljubi pokloniti ne samo braniteljima Vukovara već i svima onima koji su dali živote za slobodnu Hrvatsku, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je večeras nazočio predstavljanju knjige ratnog ministra zdravstva Andrije Henranga.

Karamarko je pozvao na dostojanstveno obilježavanje obljetnice pada Vukovar i istakao da se uvijek kada dođe u Vukovar osjeća kao da ulazi u crkvu. Tijekom obraćanja novinarima još jednom je rekao je da je vladajuća koalicija Hrvatsku dovela u bezizlazno stanje i da proizvodi samo afere. Dodao je da se ovih dana otvaraju neke afere koji su već prežvakane te da je HDZ ponovno na udaru režimskih medija te da ga to podsjeća na vrijeme Jugoslavije. Nije zaboravio niti predsjednika RH Ivu Josipovića kojemu zamjera da kao pravnik nikako ne želi shvatiti članak 8. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina.

– Tu je sada cijeli koloplet laži i konstrukcija ljudi koji dvije godine nisu ništa napravili i po sistemu držite lopova skrivaju svoj lopovluk, rekao je Karamarko.

>> Diljem Hrvatske pale se svijeće i odaje počast Vukovaru

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

Avatar marCRO
marCRO
22:25 17.11.2013.

Josip Boljkovac: Karamarko je ustaški element. Karamarko ne zaslužuje da ovdje o njemu govorim. On je ekstremist, ustaški element i gotovo. Neću kvariti ovaj događaj pričajući o takvom čovjeku – bilo je sve što je prvi hrvatski ministar unutarnjih poslova Josip Boljkovac htio kazati o najizglednijem kandidatu za predsjednika HDZ-a Tomislavu Karamarku .Epa kad boljkovcu nevalja onda ga ja obožavam, samo naprijed Tomo!!!

Avatar Zeleni Hrvatske
Zeleni Hrvatske
22:41 17.11.2013.

srpski fašizam na pragu 21 stoljeća nije umro po izbornim rezultatima u srbiji vidljivo je da jače diše no ikad sreća je susjednih država pa više nema jna

Avatar Zeleni Hrvatske
Zeleni Hrvatske
22:12 17.11.2013.

tomislav karamarko sin hrvatskog domobrana iz 1941 dobra je opcija za hrvatsku