EUčionica

Kada možete očekivati online, tiskane i videopriloge EUčionice

Foto: Photos.com
Kada možete očekivati online, tiskane i videopriloge EUčionice
29.12.2011.
u 14:51
Pratite naše teme u online i tiskanom izdanju EUčionice i informirajte se o onome što donosi ulazak u EU
Pogledaj originalni članak

Komunikacija prema široj javnosti bit će dodatno obogaćena i TV prilozima. Tema obrađena u online EUčionici te u tiskanom izdanju Večernjeg lista bit će središnja tema TV priloga koji će se prikazivati svakodnevno. Nasumce izabrani građani odgovarat će na pitanja koja se odnose na neku od predviđenih tema.

Do sada se pokazalo da su odgovori građana najčešće polovični ili neispravni. Putem TV priloga pružit ćemo točne odgovore i dati potpunu i vjerodostojnu informaciju o pojedinim pitanjima i dvojbama o EU.

Informiranje putem internetske stranice EUčionice i videopriloga počinje 2. siječnja, a prve su teme o kojima će čitatelji i gledatelji imati prilike dobiti više informacija iz područja zapošljavanja i radnih dozvola te zdravstvenog i mirovinskog osiguranja.

Ljubitelji tiskanog izdanja moći će u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista dobiti cjelovit pregled svih tema objavljenih tijekom tjedna.

Ovim putem pozivamo čitatelje da redovito prate događanja u EUčionici. Nadamo se da će pružene informacije biti korisne za sve građane koji budu glasali na skorašnjem referendumu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.