U TIJEKU POTRAGA

Kakva blamaža! Zbog administrativne pogreške iz zatvora pustili osumnjičenog za ubojstva

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Zatvor - ilustracija
Foto: Pixabay
američka policija
11.03.2021.
u 15:59
Buggs je osumnjičen da je 2018. godine upucao muškarca u Brooklynu u New Yorku.
Pogledaj originalni članak

Američka policija traži osumnjičenog za ubojstvo koji je pogreškom pušten iz zatvora. Christopher Buggs (26) čekao je na suđenje u zatvoru Rikers zbog ubojstva iz 2018. godine kad su ga pustili na slobodu zbog administrativne pogreške.

Vlasti su objavile njegovu sliku, no i upozorile javnost da mu ne prilazi. 

- Svjesni smo ovog incidenta i pokrenuta je istraga koja bi trebala pokazati kako se ovo dogodilo - izjavio je zamjenik povjerenika za javno informiranje Peter Thorne, prenosi BBC. 

Gradonačenik New Yorka Bill de Blasio kazao je da je do pogreške došlo jer je Buggs dobio 30 dana pritvora zbog drugog slučaja, no došlo je do zabune sa slučajem ubojstva zbog čega je i bio pušten iz zatvora. 

- Dodat ćemo dodatne zaštitne mjere kako se ovo više nikad ne bi ponovilo - izjavio je de Blasio istaknuvši kako je ovo jako frustrirajuće. Uvjeren je kako će vlasti vrlo brzo pronaći Buggsa.  

Buggs je osumnjičen da je 2018. godine upucao muškarca u Brooklynu. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
17:06 11.03.2021.

Taj je već negdje sa Horvatinčićem na kavi...