išli u imotski

Kamenovali autobus s braniteljima koji su se vraćali iz Vukovara

Foto: Arhiva VL
Kamenovali autobus s braniteljima koji su se vraćali iz Vukovara
18.11.2012.
u 22:21
Granična policija napravila je prijavu, nakon čega su putnici najlonima polijepili stakla kako bi mogli nastaviti put do Imotskog.
Pogledaj originalni članak

Nepoznati počinitelji u nedjelju oko 20.40 sati kamenovali su autobus s hrvatskim braniteljima koji su se preko BiH vraćali s mimohoda iz Vukovara. Napad se dogodio nedaleko od granice s Bosnom i Hercegovinom, u mjestu Doboj koji je dio Republike Srpske, a nepoznati počinitelji porazbijali su stakla na autobusu.

Granična policija napravila je prijavu, nakon čega su putnici, pripadnici 115. imotske brigade i 3. imotske bojne 4. gbr.  najlonima polijepili stakla kako bi mogli nastaviti put do Imotskog.

Policija Republike Srpske iz sigurnosnih je razloga pet kilometara slijedila i čuvala braniteljski autobus. Branitelji su pokušali stupiti u kontakt s hrvatskih veleposlanstvom u Mostaru, no nikoga nisu uspjeli dobiti.

>>Markač u Vukovaru: Mi nismo ratni zločinci nego časni vojnici

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr