drama obitelji godec

Kamenuju kuću i kamione vlasnika tvrtke u kojoj je Paravinja radio

Foto: MUP RS
Kamenuju kuću i kamione vlasnika tvrtke u kojoj je Paravinja radio
Autori lk/VLM, mač/VLM
27.06.2011.
u 23:00
Ne osjećam se dobro. Pustite me na miru – kratko je rekao vlasnik tvrtke Marijo Godec.
Pogledaj originalni članak

U Soblincu u Ulici Ivana Granđe nitko ne želi govoriti o monstrumu Draganu Paravinji. U tome mjestu u tvrtki Godec beton nije dugo radio.

– Ne osjećam se dobro i posljednjih sedam dana nimalo mi nije lako. Sve što sam imao i znao rekao sam policiji. Pustite me na miru – kratko je rekao vlasnik tvrtke Marijo Godec.

Njegov je pak otac neprestano ponavljao samo jednu rečenicu: "Veliko zlo, veliko zlo". Rekao je da, otkad se otkrilo da je Dragan ubojica, tvrtka propada, a drugi vozači i prolaznici kamenuju njihove kamione i kuću.

– Proživljavamo dramu, ali kamenovanje nismo prijavili policiji – rekao je otac vlasnika tvrtke. Iako u njihovoj kući vlada zavjet šutnje, a Draganovo ime se ne spominje, majka vlasnika tvrtke Ružica kaže pak kako ga je tek povremeno znala viđati. – Vidjela bih ga kada bi došao po materijal i kada bi u dvorištu prao kamion. Ne znam kakav je to čovjek jer s njim nikada nisam progovorila ni riječ – kazala je.

U obližnjim kafićima gosti kažu kako Paravinju nisu upoznali jer u kafiće nije zalazio. No za braću Godec imaju samo riječi hvale. Čak i vozači susjedne prijevozničke tvrtke, udaljene od obitelji Godec kilometar, kažu da Paravinju nisu vidjeli sve dok mu sliku nisu objavili mediji.

– Nismo ga vidjeli u Soblincu – kažu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 89

PE
Peacemaker
06:41 28.06.2011.

Do uspostave Schengena na granici sa tzv. srbijom OBAVEZNO uvesti VIZE za pravoslavne Turke, tzv. srbijance..

PE
Peacemaker
06:41 28.06.2011.

Do uspostave Schengena na granici sa tzv. srbijom OBAVEZNO uvesti VIZE za pravoslavne Turke, tzv. srbijance...

VO
vozd2
09:05 28.06.2011.

munjia duvaj ga znas