STRAVIČNA NESREĆA

Kamionom pregazio ženu koja je ležala na kolniku i teško je ozlijedio

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Dva vozila sudjelovala u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bregane
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Dva vozila sudjelovala u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bregane
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Dva vozila sudjelovala u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bregane
19.07.2023.
u 11:59
Protiv muškarca je podnesena kaznena prijava dok je 47-godišnjoj ženi naplaćena novčana kazna
Pogledaj originalni članak

Žena (47) teško je ozlijeđena u stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas (srijeda) u 2.50 sati dogodila u krugu benzinske postaje na autocesti A3 u Slavonskom Brodu. Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, do prometne nesreće je došlo jer je 35-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom, zbog brzine neprilagođene kretanju u zavoju kotačima poluprikolice prešao preko tijela 47-godišnje turske državljanke koja je ležala na kolniku.

Žena je u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena joj je u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. "Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dok su od 47-godišnjakinje naplatili novčanu kaznu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO U Kijevu se oglasile sirene dok Rusija pokreće veliki zračni napad na Ukrajinu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
15:19 19.07.2023.

Upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom, zbog brzine neprilagođene kretanju u zavoju kotačima poluprikolice prešao preko tijela 47-godišnje turske državljanke koja je ležala na kolniku. E svašta ali bitno da je vozač kriv jer dotična ležala na kolniku Ne znam kako nije uočio prometni znak da nailazi na područje gdje žene spavaju na kolniku.

FR
FranjoTT
14:47 19.07.2023.

Čekaj malo u 2:50 minuta žena leži na cesti i još je vozač kriv? Žašto onda strojovođu u vlaku ne kaznite kada pregazi bicikista koji se provlači ispod rampe?

Avatar Tombstone
Tombstone
16:08 19.07.2023.

Zakaj je on krivo ak je ona lezala na cesti? Jer nije uocio znak "oprez, babe leze na cesti"?