KRAJ PUSTOLOVINE?

Blogerica Lexi će izbaciti Pernara s jedrilice: 'On je rasist i sociopat. Hrvatska ga može dobiti nazad'

Foto: YouTube Screenshot
Blogerica Lexi će izbaciti Pernara s jedrilice: 'On je rasist i sociopat. Hrvatska ga može dobiti nazad'
12.02.2022.
u 23:01
Kaže kad se on smije nečemu na svojem mobitelu ili računalu da je naučila ne pitati što je tako smiješno jer će biti 'najuvrijedljiviji rasizam koji možete zamisliti'.
Pogledaj originalni članak

Skiperica i blogerica Lexi odlučila je sa svojeg plovila izbaciti bivšeg saborskog zastupnika Ivana Pernara kojeg je posljednjih mjeseci učila jedriti. Na svojem blogu objavila je poduži post u kojem je otkrila razloge zašto je to učinila pritom naglašavajući kako nije otkrila 90 posto stvari o Pernaru.

Na početku posta navodi da Pernar stalno govori o traženju istine i crvenoj i plavoj piluli te konstantno traži da ga se opisuje u najboljem mogućem svjetlu, a njoj pak takva vrsta političke korektnosti nimalo ne leži. Napisala je i to da su joj mnogi Hrvati koji su je kontaktirali opisali Pernara kao veliko dijete te da u toj ocjeni nisu nimalo pogriješili.

Navela je da je Pernar divlji rasist koji je posve protiv crnaca i Židova. 

- Počinje rečenice s 'crnci', 'oko crnaca se ne možeš opustiti', 'Židovi su krivi', 'Hitler je rekao'.. Često citira Hitlera - navodi i dodaje :- Istina je. On je divlji rasist i sociopat koji voli naciste.

Kaže kad se on smije nečemu na svojem mobitelu ili računalu da je naučila ne pitati što je tako smiješno jer će biti 'najuvrjedljiviji rasizam koji možete zamisliti'.

- Mislim da je Hrvatska to znala - dodaje Lexi. Napominje kako je Pernar par puta imao ispade pune mržnje o gejevima iako je znao da je ona biseksualna te da je izuzetno netolerantan slušati bilo koga tko ima ikakvo drugo mišljenje.

Nije imala ništa lijepo napisati ni o njegovim vještinama.

- Stalno podbacuje. Uopće nije koristan. Više je teret nego pomoć. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek je na telefonu ili izgubljen u svojim mislima - napisala je i otkrila da ga planira iskrcati čim se ukaže prilika. 

- Hrvatska ga može dobiti nazad - navodi.

Na kraju posta piše kako Pernar nije najbolje prihvatio njezinu odluku.

VIDEO: Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Rimac kampusa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

DU
Deleted user
23:39 12.02.2022.

Ma on je uvijek bio budaletina... samo ima puno slicnih. Nazalost!

DU
Deleted user
06:59 13.02.2022.

Boli me briga za njegove stavove ali da je idiot to je istina. Narcisoidni kreten.

Avatar Cohen
Cohen
00:19 13.02.2022.

Greška je uopće uzeti na malu brodicu neznanca. I kad su znanci, moraju se prethodno dobro slagati da bi duže vtoijeme mogli dijeliti skučeni prostor. Povesti Pernara bila je čista ludost.