kandidati

Kapraljević: Očekujem da sekta iz Zenice učlani i zaposli i pse i mačke

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
kapraljević (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
kapraljević (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
kapraljević (1)
10.03.2013.
u 11:13
U starom je sustavu postojala partija čiju ste iskaznicu trebali imati da biste nešto postigli. Danas morate imati 15 različitih iskaznica jer nikada ne znate koja će vam zatrebati, rekao je
Pogledaj originalni članak

- U starom je sustavu postojala partija čiju ste iskaznicu trebali imati da biste nešto postigli. Danas morate imati 15 različitih iskaznica jer nikada ne znate koja će vam zatrebati i kada će tko biti na vlasti - kazao je Antun Kapraljević, kandidat laburista za osječko-baranjskog dožupana. S takvom je praksom, dodao je, "počela zločinačka organizacija, a nastavljaju je pijetlovi i kokoši iz Kukuriku-kokošinjca".

- Brutalnu nadgradnju takve prakse napravila je sekta iz Zenice. Očekujem da i pse i mačke zaposle na svim gradskim i županijskim razinama, kao čuvare i hvatače miševa, ali da ih prvo natjeraju da se učlane u zeničku sektu - rekao je, aludirajući na vladajući HDSSB. Nakon što je prije nekoliko godina otišao iz HNS-a mislio je, naveo je, kako se nikada više neće vratiti u politiku.

- Puno mi se gadi političko reketarenje i zastrašivanje na svim razinama - objasnio je Kapraljević svoj ulazak u laburiste.

Kandidat laburista za župana je Miroslav Varga, poduzetnik iz IT sektora. - Slavonija je prekrasna, ali uspavana ljepotica. Imam četvero djece, mladi ovdje ne vide perspektivu. Ne treba im braniti da odu, ali ovdje ima toliko potencijala pa bi to bilo strašno - uvjeren je Varga, dodajući kako je malo poznato da se ovaj kraj smatra hrvatskom Silicijskom dolinom. Drugi bi mu zamjenik, postane li župan, bio Vladimir Cindrić, čelnik osječkog ogranka laburista.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LI
Livi
11:45 10.03.2013.

I zar ce ovaj lik s ovakvim nacinom ophodenja konkurirati za zupana?!!! Njegov svadalacki vokabular govori vise o njemu nego o drugima. Nista manje ne govori o njemu da je mogao biti u HNS-i . Kad su potonuli, priklanja se stranki koja je u usponu, samo kako bi se domogao kruha bez motike.

MD
mara-danda
12:02 10.03.2013.

ovaj covjek je normalan.... samo pitanje je DALI TO itko vise primjecuje.........

BO
bonamassa
12:19 10.03.2013.

još jedan u nizu ....