Zajedno u Tinjanu

Karamarko o koaliciji HDZ – SDP: Nismo opterećeni ideologijom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Karamarko o koaliciji HDZ – SDP: Nismo opterećeni ideologijom
06.05.2013.
u 15:26
"Ova Vlada je gluha i slijepa za komunikaciju s drugima, socijalni dijalog je prekinut, sindikati negoduju, nema investicija, a jedino što raste je nezaposlenost. Svi su trendovi loši i ta agonija mora prestati", rekao je Karamarko.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Puli kazao da je sadašnja vlada "gluha i slijepa za komunikaciju s drugima, dok je socijalni dijalog prekinut", piše Glas Istre.

"Ova Vlada gluha je i slijepa za komunikaciju s drugima, socijalni dijalog je prekinut, sindikati negoduju, nema investicija, a jedino što raste je nezaposlenost. Svi su trendovi loši i ta agonija mora prestati", rekao je Karamarko koji je komentirao i potez njegove stranke u Tinjanu da podrži SDP-ova kandidata za načelnika. Predsjednik HDZ-a kazao je da HDZ nikada nije bio opterećen ideološkim podjelama i da su uvijek otvoreni za suradnju koja donosi bolju kvalitetu života.

U Puli je Karamarko podržao HDZ-ove kandidate na lokalnim izborima. Zadnje ankete pokazuju da HDZ za dlaku ulazi u županijsku Skupštinu, ali Karamarko ističe da su uvijek skeptični prema anketama. 

– Stranka je svugdje ostvarila iskorak, a tamo gdje smo na vlasti, tu ćemo poziciju sigurno zadržati, a tamo gdje nas nema, dogodit će se promjena – rekao je Karamarko.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>HDZ Tinjana za načelnika podržao SDP-ovog kandidata

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.