NEMA PREDAHA

Karlovčani izložbom i koncertima obilježavaju Dan sv. Patrika

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
Karlovčani izložbom i koncertima obilježavaju Dan sv. Patrika
15.03.2010.
u 15:08
U srijedu programe nude Knjižnica za mlade, Knjige i kava i Crni mačak, a u petak je u Papa's baru na rasporedu odličan koncert irskog benda James Cannon & The Sinners
Pogledaj originalni članak

Što su najavili – to su i ostvarili. U organizaciji dviju mladih karlovačkih udruga - Kajde i Šeste rijeke - karlovačke gradske ulice trebale bi oživjeti i udahnuti punim plućima nakon uspavane i dosadne zime.

U petak su tako u Karlovcu posjetitelji mogli uživati u čak četiri koncerta, što je ponuda na kojoj bi pozavidjeli i veći gradovi. Mladi Karlovčani uz pomoć Dubravka Kostadinovića sami su organizirali koncert mladog i popularnog kantautora Luke Belanija u kafiću Knjige i kava, u Edison Buddha baru zasvirala je legendarna Duhovna pastva i sve popularniji Chocolate Nipples, u Papa’s baru u odličnoj svirci uživali su ljubitelji swinga, a rock se svirao u pivnici i pubu Crni mačak.

Predaha nema. Već u srijedu i petak ponovno četiri događaja u četiri prostora, a sve vezano uz veliki irski praznik - Dan sv. Patrika.

U srijedu 17. ožujka u 18 sati u Knjižnici za mlade otvara se izložba posvećena Irskoj i blagdanu sv. Patrika. Potom, u 20 sati počinje program u dva prostora. U kafiću Knjige i kava svirat će zagrebačko-karlovački bend Tragači, a u Crnom mačku sastav Black&White. Nakon toga uslijedit će irske slušaonice, a na svoje će doći i pivopije, pogotovu oni odjeveni u zeleno, koji će imati i poseban popust. U petak 19. ožujka Papa’s bar je organizator i domaćin izvrsnog koncerta - gostuje popularni dublinski bend James Cannon & The Sinners.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr