U zagrebačkoj Ilici

Kći pronašla beživotna tijela oca i majke, sumnja se na plin

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
mrtvi u stanu,ilica,portal (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
mrtvi u stanu,ilica,portal (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
mrtvi u stanu,ilica,portal (1)
12.03.2013.
u 20:13
Kako doznajemo, kći je roditelje zvala dva dana jer je otac imao problema sa srcem i trebao je ići u bolnicu na pregled
Pogledaj originalni članak

U stanu u zagrebačkoj Ilici, na petom katu, pronađena su beživotna tijela supružnika Zvonka i Ane K. (64). Ležali su na podu ispred kupaonice, a pronašla ih je u ranim jutarnjim satima njihova kći.

Sumnja se na trovanje plinom i nema tragova nasilne smrti. Policija je dojavu o preminulima dobila od kćeri, a tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu na obdukciju.

Kako saznajemo, kći je roditelje dva dana pokušavala dobiti telefonom jer je otac imao problema sa srcem i trebao je ići u bolnicu na pregled. S obzirom na to da se nisu javljali, zamolila je susjeda da provjeri što je s njima, no ni njegov pokušaj da stupi s njima u kontakt nije bio uspješan. Nakon što joj je susjed javio kako im je zvonio i kucao na vrata te ih bezuspješno zvao telefonom, kći je došla do njihova stana i pronašla ih mrtve.

Doznajemo da su dimnjačari početkom godine obavili redoviti pregled dimnjaka i instalacija, pa će detaljni očevid pokazati od čega su preminuli nesretni supružnici.

>>Vraćao se sa ženom iz svatova, zaspao i sletio autom u smrt

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar madcap
madcap
20:27 12.03.2013.

Stalno se netko guši plinom. Oprostite mi na neinformiranosti, ali meni stvarno nije jasno to vučenje plinskih cijevi svukuda po gradovima. To je čisti povratak u XIX. stoljeće u razdoblje prije Tesle.