hrvatska ovčarka

Kiara je spašena od eutanazije i traži novi dom

Foto: Privatni album
Kiara je spašena od eutanazije i traži novi dom
12.01.2015.
u 14:55
Na privremenom smještaju kujica čeka udomitelje, zovite na 098/385-881
Pogledaj originalni članak

I dok je hrvatska autohtona pasmina prepoznata i cijenjena diljem svijeta, u našim skloništima nije rijetkost pronaći i hrvatske ovčare.

I Kiara je bila među njima, a imala je tu nesreću da se našla u skloništu u kojem ju je nakon 60 dana čekala eutanazija. Kako se za to vrijeme nije javio nitko da je udomi, Kiari je pronađen privremeni smještaj. Ima samo šest mjeseci, cijepljena je, čipirana i očišćena od parazita. Kao tipični primjerak svoje pasmine i Kiara je zaigrana, jako se voli maziti, a dobro se slaže i s drugim psima.

Život joj više nije ugrožen, no Kiara sada traži svoj dom. Želite li je udomiti, zovite na 098/385-881.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:43 15.01.2015.

Ti hrvatski ovčari ostavili su na mene sjajan dojam na Velebitu... odnekud se pojavio jedan crni čupavko, postrojio stado koza u kolonu, i sve ih doveo do štale... čak sam i snimio video.. poslije sam čuo da su ti psi dobri čuvari svoje imovine- kuće ili stoke...