Unuk Kim Jong-ila

Kim Han Sol: Slušajući prijatelje, počeo sam mijenjati stavove

Foto: AFP
Marco Simoncelli
01.03.2012.
u 13:15
– Prije sam učio o lokalnoj zajednici i interakciji s lokalnom zajednicom iz jednog kuta gledanja, a ovdje imamo više međunarodnog karaktera – kazao je Kim Han Sol
Pogledaj originalni članak

Kim Han Sol, unuk bivšeg sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Ila, pohađa Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru te je za Al Jazeeru dao izjavu u kojoj kaže da je upoznao prijatelje iz cijelog svijeta te da je, slušajući njihove priče, iz njihovih perspektiva počeo mijenjati svoje stavove i dobivati nove ideje.

Kim Han Sol usporedio je dosadašnje iskustvo i način naobrazbe u Kini, gdje inače živi, i u BiH, gdje boravi trenutačno.

– Tamo sam učio o lokalnoj zajednici i interakciji s lokalnom zajednicom iz jednog kuta gledanja, a ovdje imamo više međunarodnog karaktera. Dijelimo ideje i sve drugo. Vidimo svijet iz različitih perspektiva – kazao je Han Sol.

Prije odlaska na fakultet kazao je da želi volontirati. 

– Još ne znam gdje, ali mislim da ću se baviti volonterskim radom, a nakon toga ću nastaviti školovanje – rekao je Han Sol.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AA
aabbcc
16:34 01.03.2012.

. Svijetom su prosli tv- snimci o protestima i demonstracijama naroda Juzne koreje protiv (okupacije) prisustva americkih vojnika u Juznoj Koreji. Sjever podrzava slobodu Juga ....doslo vrijeme istine i sve drugo pisati je za naivne!!!

11
12 14
09:33 02.03.2012.

jedno govore dok su na školovanju u europi a sasvim drugo rade kod kuće

MC
Mort Cinder
11:39 02.03.2012.

Možda se ovaj mladi čovje i ne promjeni ...... tko zna ...... možda i pomogne svom narodu ..... držim fige.