opet se nije pojavio

Kirin izbjegao suđenje Sanaderu zbog bolesti, a odjednom je zdrav

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
'12.01.2006., Zagreb - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin odrzao je konferenciju na novinare povodom upada policije u prostorije HVIDRA-e. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader portal
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader,planinska,portal (1)
24.04.2013.
u 16:36
Svašta ljudima pada na pamet, ali na sudu se u ponedjeljak nisam pojavio samo zato što sam tada bolestan ležao u krevetu, pišite što god hoćete, ali nema tu nikakvih tajni ni zavjera, bez ustručavanja je poručio gradonačelnik Kirin
Pogledaj originalni članak

Virovitički gradonačelnik i bivši ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin koji se u ponedjeljak po drugi put nije pojavio na Županijskom sudu u Zagrebu, gdje je trebao svjedočiti u svojstvu Sanaderove obrane u aferi Fimi Media, a zbog nedolaska sudu je poslao ispričnicu u kojoj navodi da je nesposoban za rad.

Tu ispričnicu dao mu je liječnik 18. travnja i vrijedi tjedan dana, odnosno do četvrtka. Kako je Kirinu to bio drugi put da se nije pojavio na sudu (za prvo nepojavljivanje kažnjen je sa 5000 kuna) Sanaderova obrana odustala je od njegova ispitivanja.

Ipak, kao gradonačelnik Virovitice u srijedu je u prostorijama Grada primio delegaciju grada Jajca koju je predvodio načelnik Općine Jajce Edin Hozan. – Gospodina Kirina nema na poslu od prošlog tjedna zbog bolesti, tek sutra bi se trebao pojaviti – odgovorili su iz njegova ureda, iako je Kirin samo nekoliko sati poslije upravo u svom redu ugostio delegaciju iz Jajca.

– Da, bio sam danas na poslu jer su mi došli gosti iz Jajca, a zbog tog susreta sam prekinuo i bolovanje jedan dan prije. Pet dana ležao u krevetu pod temperaturom, sad još uvijek kašljem i pijem antibiotike, imao sam nekakvu virusnu upalu. Svašta ljudima pada na pamet, ali na sudu se u ponedjeljak nisam pojavio samo zato jer sam tada bolestan ležao u krevetu, pišite što god hoćete, ali nema tu nikakvih tajni ni zavjera – bez ustručavanja je poručio gradonačelnik Kirin.

>>Mišo Kovač Sanaderu: Jesi li zadovoljan, predsjedniče?

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.