Sretna i zbunjena

Knox se vratila u rodni Seattle i još nije svjesna svoje slobode

Foto: Reuters/PIXSELL
Amanda Knox vratila se kući u Seattle (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Amanda Knox vratila se kući u Seattle (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
amanda knox (1)
05.10.2011.
u 08:02
U zračnoj luci dočekalo ju je mnoštvo ljudi kojima je zahvalila na potpori i objasnila da sada samo želi biti sa svojom obitelji
Pogledaj originalni članak

Amanda Knox (24) vratila se u rodni Seattle samo dan nakon što ju je talijanski sud oslobodio osude za ubojstvo. Zrakoplov kojim se vratila iz Italije sletio je u zračnu luku Seattle-Tacoma nešto poslije 17 sati po lokalnom vremenu.

– Podsjećaju me da moram govoriti na engleskom jer na to stalno zaboravljam – kazala je Knox, prenosi Reuters, u svom kratkom obraćanju mnoštvu koje ju je dočekalo u zračnoj luci. – Sada sam jako zbunjena i sretna, a dok sam gledala iz zrakoplova kako slijećemo, činilo mi se da ništa od ovoga nije stvarno – kroza suze je opisala kako se osjeća.

Ova bivša studentica sveučilišta u Washingtonu zahvalila je svima koji su joj vjerovali i branili je u vrijeme njezine "velike krize" te je dodala da sada samo želi biti sa svojom obitelji jer joj je to sada najvažnija stvar u životu.

Anne Bremner, odvjetnica iz Seattlea i glasnogovornica udruge "Prijatelji Amande Knox", objasnila je da se Knox najviše raduje običnim stvarima kao što su obiteljski roštilj, šetanje po travi, igranje nogometa i susreti sa starim prijateljima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

IR
irani
08:52 05.10.2011.

Cijeli ovaj cirkus ne sluzi nikome na cast - tradicionalna talijanska nesposobnost u najboljem izdanju. Sprckali dokaze i \"dokaze\"; optuzba i sudac tvrde kako je zenska kriva jer je mlada, zgodna, imala je nekoliko ljubavnika, nasli su joj i vibrator, izgleda kao Sotona i/ili vjestica... Siguran sam kako bi i pokusali dokazati da je vidjena kako letri na metli i prducka na puni Mjesec... Meni osobno nije simpaticna i nekako vjerujem da je stvarna je zrtva postala nebitna u svemu tome. Sramota.

Avatar Sor@n
Sor@n
10:02 05.10.2011.

Plač je bila čista gluma, vidjelo se iz aviona. No dobro sad sve ponovno: Tko je ubio Meredith Kercher??

JA
jaruzelskia
22:19 05.10.2011.

Koga briga?