pred izbore

Koalicija šest stranaka za Vukovarsko - srijemsku županiju

Foto: Branimir Bradarić/VLM
Koalicija šest stranaka za Vukovarsko - srijemsku županiju
17.12.2012.
u 15:37
Sporazum su potpisali čelnici HDZ-a (Božo Galić), HSP dr. Ante Starčević (Marijan Pavliček), HSS-a (Zdravko Kelić), BUZ (Mihajlo Tomašković), DC (Milan Draženović) i PSS (Mijo Perkunić)
Pogledaj originalni članak

Za bolju Hrvatsku, naziv je koalicije šest političkih stranaka koje su u ponedjeljak u Vukovaru potpisale Sporazum o suradnji na razini Vukovarsko – srijemske županije. 

Sporazum su potpisali čelnici HDZ-a (Božo Galić), HSP dr. Ante Starčević (Marijan Pavliček), HSS-a (Zdravko Kelić), BUZ (Mihajlo Tomašković), DC (Milan Draženović) i PSS (Mijo Perkunić). Govoreći i koaliciji Galić je rekao da se radi o strankama koje su i prije surađivale te da je iza njih četiri godine uspješnog rada. Rekao je i da se potpisana koalicija odnosi samo za izbore za županijsku Skupštinu ali i da se ona preporuča i opčinskim i gradskim podružnicima da na isti način postupe u svojim lokalnim jedinicama. Govoreći o koaliciji Pavliček je rekao da je ova koalicija formirana na način da će birači imati prilike glasovati ZA a ne protiv neke od od opcija kao do sada.

I ostali članovi koalicije uvjereni su u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u županiji navodeći da je ona uvod u bolje sutra. Iako se nije govorilo o imenima prema današnjim izjavama vidljivo je da će sadašnji župan Galić, kojemu je ovo drugi mandat na čelu županije, ući u utrku i za trećim uzastopnim mandatom. O imenima dožupana danas nije bilo riječi.

>>Sabo: Dirnuli su mi 
u tri svetinje, sad prijete i mojoj kćeri!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.