Javio policiji

Kod potoka Črnomerec u Zagrebu pronađena ljudska lubanja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
30.03.2011.
u 12:35
Kako je lubanja završila u potoku, još nije poznato
Pogledaj originalni članak

Ljudsku lubanju odnijeli su mrtvozornici u 13 sati u srijedu iz šume pokraj Savskog nasipa, iza ŠRC Mladost u Zagrebu. Pronašao ju je u 10 sati jedan od beskućnika koji žive u šatorima u šumi. Nalazila se u muljevitom tlu.

Pronađena je manje od kilometra od lokacije u Jarunskom jezeru gdje je plutao dekapitirani torzo Cvetka Simića (44), srbijanskog kriminalca. Podsjetimo, njegovo je tijelo bez glave i udova nađeno u ožujku prošle godine u  jezeru Jarun.  – Ne možemo potvrditi da je riječ o glavi Cvetka Simića. Lubanja je prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se pokušati utvrditi identitet– rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Za sada se ne zna kako i kada je lubanja dospjela na mjesto gdje je nađena. Nije isključeno ni da su lubanju tamo donijele nabujale podzemne vode ili rijeka Sava.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

OB
-obrisani-
12:56 30.03.2011.

odmah treba hapsit....Manolića...i....Boljkovca.... . drugih partizana više....ionako....nema...........ha ha ha ha ha ha ha

MO
moshmislit
12:57 30.03.2011.

to je ona ista koju su \"našli\" na Kustošiji

Avatar MK
MK
16:36 30.03.2011.

...Da se o jednoj pronadenoj lubanji pise JE NORMALNO! ...Da se o tisucama i tisucama drugih lubanja jos uvjek nista ne poduzima i nitko vise o tome ne pise NIJE NORMALNO! ...Hrvatskom iz pozadine drma KPJ!