telefonska dojava

Kod Vinkovaca pronađena mrtva ženska osoba

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Policijska traka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Policijska traka
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
policijska traka
25.05.2022.
u 19:01
Očevid je u tijeku, na terenu je i mrtvozornik
Pogledaj originalni članak

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako im je danas, u 15.35 sati, jedna osoba telefonom dojavila da je na području Andrijaševaca pronađena mrtva ženska osoba.

- Policijski službenici ove Uprave su na mjestu događaja te provodi se očevid, a također je nazočan i mrtvozornik koji će poduzeti mjere i radnje kojima će utvrditi uzrok smrti. Nakon što ustanovimo sve činjenice tog događaja, javnost će biti pravovremeno izviještena - navode iz PU.

VIDEO Krvoproliće u Teksasu! Ubijeno 19 učenika, dvije odrasle osobe, objavljeni identiteti žrtava: 'Bio je najslađi dječak kojeg sam poznavao...'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.