NAJVEĆA ZAPLJENA

Kod para pronašli drogu vrijednu 620.000 kuna, držali je i u hladnjaku

Foto: PUZ
droga
Foto: PUZ
droga
Foto: PUZ
droga
Foto: PUZ
droga
11.05.2015.
u 11:27
Domagoj S., koji je otprije poznat policiji po djelima povezanima s drogom, i Kristina P. drogu su nabavljali iz Nizozemske
Pogledaj originalni članak

Zagrebački policajci izveli su najveću ovogodišnju zapljenu sintetičkih droga u Hrvatskoj. U dva navrata od Domagoja S. (40) i Kristine P. (41) zaplijenili su drogu ukupne vrijednosti 620.000 kuna.

Prva zapljena izvedena je u stanu Domagoja S. u Novom Zagrebu, kada je zaplijenjeno 690 grama amfetamina, 42 grama MDMA, 835 komada ecstasyja, 83 doze LSD-a, 13 grama hašiša i 10 grama marihuane, ukupne vrijednosti 120.000 kuna.

U nastavku kriminalističkog istraživanja otkriven je još jedan stan u Trešnjevci kojim se koristila Kristina S. te je 9. svibnja temeljem naloga za pretragu suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, pronađeno još 1089 grama MDA, 4.437 tableta ecstasyja, 640 doza LSD-a, 5096 grama amfetamina, digitalna vaga s tragovima, aparat za vakuumiranje s pripadajućim vrećicama za pakiranje i korespondencija. Vrijednost novozaplijenjene droge na narkotržištu iznosi više od 500.000 kuna, dok bi vrijednost oduzete droge u uličnoj prodaji dosegla i milijun kuna, tvrde u PU zagrebačkoj.

Domagoj S., koji rabi invalidska kolica, otprije je poznat policiji po djelima povezanima s drogom. On i Kristina P. drogu su nabavljali iz Nizozemske, a dio zaliha su čuvali u hladnjaku.

Nakon prve zapljene par je priveden pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog osnovane sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Nakon završene pretrage njezina stana, Kristina S. vraćena je u pritvor te će protiv nje biti podnijeto posebno izvješće kao dopuna prije podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Dječak preminuo nakon konzumacije osvježivača zraka pomiješanog s duhanom

>> 'Pao' diler (41) na Maksimiru: Paketiće heroina sakrio u ustima

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DP
Dule Pacoov
21:58 11.05.2015.

Mali preduznici u pokusaju ;-)

AN
anonimac1986
19:18 11.05.2015.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fineseeeeee