hit na internetu

Koji majstor! Pogledajte ovo slaganje Rubikove kocke!

Foto: Screenshot Youtube
Koji majstor! Pogledajte ovo slaganje Rubikove kocke!
02.03.2013.
u 18:40
Ravi Fernando, 21-godišnji student matematike postao je senzacija na internetu nakon što se na Facebook stranici Humans of Stanford pojavio video u kojem žonglira i istovremeno slaže Rubikovu kocku
Pogledaj originalni članak

Ravi Fernando, 21-godišnji student matematike postao je senzacija na internetu nakon što se na Facebook stranici Humans of Stanford pojavio video u kojem žonglira i istovremeno slaže Rubikovu kocku, donosi Sky News. Kocku složi u nevjerojatnih minutu i pol. Video na Facebooku ima 20 000 pregleda dnevno. 

>> Robot pobijedio čovjeka u slaganju Rubikove kocke

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Aristarh
Aristarh
18:58 02.03.2013.

Ja uzmem dvije identične rubikove kocke i dam nekome da ih obadvije izmješa, po svojoj volji. Onda mu kažem da jednu od tih kocki stavi na stola drugu da meni. Onda ja ovu koju je dao meni složim tako da u potpunosti izgleda kao ona na stolu. Onu na stolu ne uzimam u ruku samo je gledam naokolo, tako da donju površinu i ne vidim. Kad složim ovu u rukama onda je ona išarana potpuno isto kao ona na stolu. Svaka boja pojedinačno je ista na obje kocke. Ako se kocka "izradom napuše" da ispadne kugla, to isto mogu napraviti i sa rubikovim "kockama" u obliku kugle. Tu mi samo treba malo više vremena. Svi ovi maheri sa interneta to isto mogu napraviti ali me čudi zašto i takve kombinacije nikad ne spominju. Vjerojatno zato što onda tu propada vremenski rekord. Tu su u pitanju milijarde kombinacija a uredno složena je samo jedna kombinacija.

Avatar bok
bok
19:18 02.03.2013.

Genijalac. Takav se sigurno nece nikada baviti s politikom...

SA
satellite
21:49 02.03.2013.

aha da i onda je svizac zamotao čokoladu...