HNS-ovac na Faceu

Kolman Grmoju nazvao 'sitnim šovinistom i političkim nasilnikom sa školskog igrališta'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Kolman Grmoju nazvao 'sitnim šovinistom i političkim nasilnikom sa školskog igrališta'
15.12.2015.
u 14:57
– Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole – zaključio je Kolman
Pogledaj originalni članak

Glasnogovornik HNS-a Igor Kolman žestoko je na svom Facebook profilu napao glasnogovornika Mosta Nikolu Grmoju koji je danas kazao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS.

– Drago mi je da je ovaj sitni šovinist i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i Bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme – napisao je Kolman u statusu na Facebooku o Grmoji.

– Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole – zaključio je Kolman u statusu uz koji je stajala vijest u kojoj je Grmoja pozvao Milanovića da prihvati nestranačkog premijera i suradnju s HDZ-ovom koalicijom.

– Jedna strana nas uporno odbija, a njihovi koalicijski partneri, posebno HNS, nas skandalozno vrijeđaju – kazao je danas Grmoja kada je objavio odluku Mosta da nastave pregovore s Domoljubnom koalicijom, ali su naglasili da je su i koaliciji Hrvatska raste vrata za pregovore još uvijek otvorena.

Foto: Igor Kolman/Facebook

>>MOST nastavlja pregovore sa HDZ-om, ali vrata ne zatvaraju SDP-u. Traže nestranačkog premijera

>>'Mostova farsa je gotova. Već tjedan dana s HDZ-om razgovaraju samo o funkcijama'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 113

AN
Antiflašist
15:07 15.12.2015.

Krasnog li rjecnika i odgoja, doduse od pripadnika Hrvatske Nakaradne Stranke nije drugo ocekivati, rjecnik tipa sovinisti, klerikali, kao da se vracamo u 60-te i slusamo druga ljubicicu bijelu. Kakva li je sve bagra upala u Sabor.

EF
epic.flyer
15:07 15.12.2015.

Odlazite vi svi u povijest Bogu hvala,a neki će i prema remetincu od vas...To da više ne moramo gledati likove poput ovoga HNS-ovca je NEPROCJENJIVO!!!!

PA
pajopatak
15:08 15.12.2015.

HNSovci na aparatima. Uskoro slijedi isključenje aparata...