dnevnik 3

Komadina: Ako Milanović izbaci ministre, bio bi to revanšizam

Foto: HRT Screenshot
Komadina: Ako Milanović izbaci ministre, bio bi to revanšizam
08.06.2014.
u 23:26
Zlatko Komadina kaže kako rasprava na jučerašnjem Glavnom odboru nije bila isključivo o isključivanju Slavka Linića, već iskazivanje stava od dosadašnjem radu SDP-a
Pogledaj originalni članak

Zlatko Komadina večeras je gostujući u Dnevniku 3 na HRT-u rekao bi isključivanje ministara koji su iskazali protivljenje odlukama Zorana Milanovića bio čisti revanšizam.

- Može se dogoditi da ministri odu, ali mislim da to ne bi bilo mudro i nadam se da se neće dogoditi. Oni samo rade svoj posao, sve drugo bio bi revanšizam - rekao je Komadina, koji je bio jedan od onih koji se nisu složili s Linićevim izbacivanjem iz stranke.

Kaže kako rasprava na jučerašnjem Glavnom odboru nije bila isključivo o isključivanju Slavka Linića, već iskazivanje stava od dosadašnjem radu SDP-a.

- Naš predsjednik treba izvući pouku, i izvukao je pouku. Mi smo uredna stranka, vidjet ćemo kada vidimo kongres. Mi nismo pučisti, mi smo legalisti - odgovorio je Komadina na upit hoće li se kandidirati za predsjednika SDP-a.

Ne smatra kako su raskoli unutar SDP-a, vlast u ruke gurnuli HDZ-u.

- Svatko je kovač svoje sreće - smatra Komadina te dodaje kako je jedan od problema SDP-a upravo u komunikaciji.

- Drugi problem je u komunikaciji, odnosno percepciji te komunikacije. Ja sam za SDP dijalog, a ne SDP isključivost - objasnio je vidno umorni Komadina.

>>Linić izbačen iz SDP-a sa 50 glasova ZA, 47 PROTIV

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:16 09.06.2014.

Ovo je strašno kako svi iz partije traže malo pozornosti... Svaka čast HDZ-u na primjerenom ponašanju... Da je situacija obratna, tj. da se to događa u HDZ-u, ovi drugovi bi napravili neviđenu medijsku hajku...

Avatar puky
puky
07:04 09.06.2014.

"Komadina: Ako Milanović izbaci ministre, bio bi to revanšizam" ... hi hi hi hi ... ovo je jako, teška artiljerija ... i što onda drug komadina ako bi to bio revanšizam ? ... hoćeš li odstupiti iz SDP-a kako smo mislili da ćeš nakon izbacivanja linića? ... pola SDP-a misli da je milanović gad a pola da je linić i to ne smeta ni jednima ni drugima ... kako mi se čini tamo ima mjesta za sve gadove ovog Svijeta i svi se osjećaju kao kod kuće ... strava ...

Avatar Carrera
Carrera
09:53 09.06.2014.

ma treba napokon smijeniti čitavu vladu i raspisati prijevremene izbore!