Promjena ministara

Komadina i Obersnel kritiziraju rekonstrukciju: Tajming je loš. Rijeka opet gubi!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Komadina i Obersnel kritiziraju rekonstrukciju: Tajming je loš. Rijeka opet gubi!
11.06.2014.
u 17:25
– Premijer ima pravo na to, ali tajming je loš, a političke implikacije neizbježne. Stranka će o tome razgovarati – zaključio je Komadina.
Pogledaj originalni članak

Promjene u Vladi i odlazak ministara Željka Jovanovića i Rajka Ostojića danas su komentirali potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i šef riječkog SDP-a Vojko Obersnel.

– Žao mi je što je došlo do donošenja ovakve odluke u vezi s kolegom Ostojićem i kolegom Jovanovićem, iako je bila očekivana. Premijer ima pravo na to, ali tajming je loš, a političke implikacije neizbježne. Stranka će o tome razgovarati – zaključio je Komadina, a Obersnel ne osporava pravo premijera da bira i mijenja ministre i traži nova rješenja.

Obersnel kaže da nema revanšizma

– Žao mi je što Rijeka time gubi participaciju u Vladi već treći put, ali vjerujem da to neće utjecati na realizaciju važnih projekata, kao što su izgradnja novog KBC-a i dovršetak izgradnje sveučilišnog kampusa – rekao je Obersnel napominjući kako je očekivao i određene promjene u sektoru gospodarstva jer je to u ovom trenutku više nego važno.

Kako je uz Ostojića smijenjen i ministar Jovanović, Obersnel drži da se ne može govoriti o revanšizmu.

>>Jovanović: Jedini mi je cilj da zločinačka organizacija HDZ ne dođe na vlast

>>'Milanović i njegova vlada na putu su prema dolje i nitko ih ne može spasiti'

>>Novi su ministri Siniša Varga i Vedran Mornar

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

HE
hercegovačkiponos
18:48 11.06.2014.

Ovi se glođu između sebe... A narod nema ni kosti za glođati. Sram neka vas bude, samo su vam važne foteleje uhljebića iz Rijeke, o položaju naroda ništa... Ni slova.

LI
livoguza2
17:59 11.06.2014.

Komu ovi mažu oči? Misle da će opet u crveno ofarbati narod. Isti oni i Milanović. Njima gubi Rijeka, a meni cijela Hrvatska s ovakvom nekompetentnom i nenarodnom vladom.

DU
Deleted user
17:57 11.06.2014.

Krupni crveni macani iz Rijeke će naposljetku strmeknuti Milanovića, nakon što ga je načeo Linić. Međutim, za sada se još drži oslonjen na konopce i treba proteći par mjeseci do jeseni, znano bremenite troškovima, kad će biti lakše uzjahati val nezadovoljstva puka nego sada, kad ljetni easy goin tek počinje... Rijeka je inače jedan od 4 bastiona KP gledano globalno, uz Pjongjang, Havanu i Peking. Što se nedostatno ističe u našim medijima, da tako crveni grad nema nitko ni u EU pa ni na pojedinim kontinentima...